Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Kalenders voor bedrijven

2 producten

Kalender met logo voor medewerkers en klanten

Het hele jaar door top-of-mind bij jouw klanten? Schenk ze een kalender met jullie logo en foto’s. Dit geschenk staat het hele jaar door te schitteren op hun bureau en jouw bedrijf staat in de picture. 

Gepersonaliseerde bureaukalenders voor bedrijven

Een bedrukte kalender is niet alleen een perfect eindejaarsgeschenk voor klanten, maar ook voor je medewerkers. Had je afgelopen jaar een leuke teambuilding of een spetterend personeelsfeest? Gebruik de foto’s van deze uitjes op jullie persoonlijke kalender en laat medewerkers het hele jaar nagenieten en herinneringen ophalen. 

Gepersonaliseerde kalender op houten blokje

Onze kalenders met houten blokje geven een extra luxueuze uitstraling aan je relatiegeschenk. Het is bovendien een duurzame keuze, want het blokje is jaarlijks herbruikbaar. Er is een gleuf voorzien om een balpen in te leggen. Perfect om te combineren met jullie bedrukte balpennen. 

Combineer een kerstkaartje met een leuk relatiegeschenk

Wil je echt boven alle andere bedrijven uitsteken? Geef dan naast een leuke kerstkaart ook een leuk relatiegeschenk. Via Tadaaz kan je heel eenvoudig kalenders laten bedrukken met jouw logo en foto’s. Het perfecte eindejaarsgeschenk voor je zakelijke relaties.

 

Populaire categorieën.