{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconRibbon} Unieke creaties <orange>sinds 1960</orange>
{iconDesign} Vraag een <orange>gratis</orange> gepersonaliseerde proefdruk aan
{iconHeadphones} <orange>Persoonlijke </orange> service
{iconLike} Klanten waarderen ons met <orange>9/10</orange>

Magneten en buttons

20 ProductenMagneten en buttonss als trouwbedankje

Magneten als trouwbedankje

Als jullie trouwfeest afgelopen is, wil je je gasten niet met lege handen naar huis sturen. Verras hen met een origineel trouwbedankje! Dit kan vanalles zijn, maar hebben jullie al eens gedacht aan magneten huwelijk om vrienden en familie te bedanken?

 

Personaliseer magneten met foto en eigen tekst. Op die manier zorg je voor gepersonaliseerde bedankjes. Dankzij deze magneten met eigen foto kunnen de gasten elke dag terugdenken aan die fantastische dag die jullie met hen gedeeld hebben.


Een prachtige magneet in dezelfde stijl als jullie trouwkaarten en bedankkaartjes, origineel! Een eigen tekst die zegt ‘BEDANKT!’ of gewoon een prachtige trouwfoto van jullie beiden… Het allermooiste aandenken.

De magneten kan je combineren met mooie blikken doosjes. De gasten kunnen de magneet sowieso gebruiken bij hen thuis aan de koelkast of aan het magneetbord.

 

Buttons als huwelijk bedankje op jullie grote dag

Gaan jullie binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Het wordt zonder twijfel de mooiste dag van jullie leven, in het bijzijn van al jullie dierbaren. 

 

Op het eind van deze prachtige dag is het moment aangebroken om al jullie vrienden en familie te bedanken. Laat je waardering blijken voor hun aanwezigheid, steun en prachtige cadeaus met een badge als huwelijk bedankje. 


Je personaliseert jouw badges voor de trouw helemaal naar wens met jullie namen, trouwdatum en/of foto. Geef ze zo cadeau of speld ze op een stoffen zakje met trekkoordje waar je iets lekkers in stopt.

 

De buttons zijn niet alleen leuk voor op je trouwdag, ook voor op jullie vrijgezellenfeestje! Maak gepersonaliseerde buttons voor al je genodigden met hun namen en/of het team (bride of groom) waartoe ze behoren. Ze zullen ongetwijfeld verrast zijn door deze kleine attentie. Zo wordt dat feestje meteen goed ingezet.