Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Gratis* proefdruk trouwkaart. Code: PD24WEDNL

home

Receptiekaartjes zonder foto

46 Producten

De klassieke receptiekaartjes zonder foto

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Komt de grote dag er bijna aan? Vergeet de receptiekaartjes niet te versturen naar de gasten voor de receptie. Ze zullen blij zijn met de ontvangst van een prachtige kaart.

 

De receptiekaartjes huwelijk zonder foto zijn ongetwijfeld geschikt voor het aankondigen van jullie mooiste dag. Je bent misschien wel op zoek naar bepaalde thema’s, wel onze collectie is uitgebreid met verschillende stijlen en thema’s, dus je vindt zeker wat je zoekt. Het ruim aanbod zal jullie zeker bekoren.

 

De perfecte trouwkaart in jullie stijl

Een trouwkaart met foto hoeft niet per se, ieder kiest wat het best bij hem/haar past. Je kan jullie trouwkaart standaard houden, met een leuke afwerking bijvoorbeeld. Jullie trouwdag aankondigen met een receptiekaartje, is het leukst als jullie naam centraal staat. Kies een design en maak het zoals jullie zelf voor ogen hebben.

 

Eerst kies je een leuke stijl, zoals luxe, hip, klassiek, romantisch, … Daarna beslis je ook over de afwerkingen, zoals goudfolie of de vorm van de receptiekaartjes. Deze kunnen zorgen voor een strakke en charmante afwerking van je kaartjes. Dan kan je aan de slag! Via de online editor maak je jullie originele trouwkaarten en receptiekaartjes om jullie bruiloft aan te kondigen. Je zet er jullie namen, de datum en alle informatie op, in een zelfgekozen lettertype. 

 

Een tip: behoudt dezelfde stijl voor het maken van jullie menukaarten en tafelkaarten. Dat zorgt voor een stijlvol geheel van al jullie drukwerk!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.