Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Gratis* proefdruk trouwkaart. Code: PD24WEDNL

Favorieten

Save the Date kaarten met foto

23 Producten
afgeronde save the date kaart met foto TA0111-2200021-15 1
afgeronde save the date kaart met foto TA0111-2200021-15 2

1,65


Save the date van het huwelijk met foto

 

Je bent verloofd en gaat trouwen? Proficiat! Het belooft de mooiste dag van jullie leven te worden. Het zou natuurlijk jammer zijn dat een dierbare jullie bruiloft zou moeten missen. Stuur jullie genodigden daarom alvast een save the date kaart met foto. Zo weten ze alvast welke dag ze vrij moeten houden!

 

Is jouw huwelijksfeest pas volgend jaar? Dan kan je aan de hand van een save the date kaart toch al het heugelijke nieuws verkondigen dat jullie gaan trouwen! Het is ook aan te raden alvast een kaartje te sturen als je in het buitenland wil trouwen, of als je in een vakantie of populaire trouwmaanden huwt. Ook bij speciale datums zoals 14 februari of 1 mei, ben je er beter snel bij. 

 

Stuur je save the date kaartje minstens 6 maanden voor je trouwdatum, zodra jullie huwelijksdatum vast staat. Opdat alle gasten ruim op voorhand weten welke dag ze moeten reserveren voor een feestje. 

 

Opteer voor een save the date kaart in dezelfde stijl als je huwelijkskaart of huwelijksthema, voor een geslaagde styling van jullie drukwerk. Kies jouw favoriete ontwerp uit de talrijke trendy en romantische designs op onze website en personaliseer met eigen foto’s en tekst. Verzamel de leukste foto’s van de voorbije jaren samen of hou een heuse verlovingsshoot. 

 

Je kan ook de kleuren en lettertypes aanpassen. Op die manier maak je het kaartje van je dromen. Wat dacht je bovendien van een save the date met foto in een originele vorm? Ga bijvoorbeeld voor een kalender zodat jullie dierbaren vol ongeduld kunnen aftellen. Dat is pas uniek, net zoals jullie liefde.

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.