Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Kerstkaartjes met een hart. 

Verstuur kerstkaarten en steun tegelijk KiKa of KWF. 

Steun een goed doel met je zakelijke kerstkaarten. 

De eindejaarsperiode is niet alleen een seizoen van vreugde en geluk, maar ook een tijd om vrijgevig te zijn en even te denken aan mensen die het moeilijk hebben. Een van de meest betekenisvolle manieren om dat te doen is door een goed doel te steunen. Bestel je zakelijke kerstkaarten bij Tadaaz en steun tegelijk heel eenvoudig een goed doel. Bij het personaliseren kies je het goede doel en wij zorgen dat jouw gift bij het juiste goede doel terechtkomt. Daarnaast drukken we ook het logo van het gekozen goede doel op je kerstkaart. Zo weten je klanten, medewerkers of zakenrelaties dat jij met je kerstkaartje niet alleen hen gelukkig maakt, maar dat je ook mensen helpt die door een moeilijke tijd gaan. 

logo

Hoe steunen?

Laat uw hart spreken en koop zakelijke kerstkaarten ten gunste van een goed doel. Bij het bestellen van je kerstkaarten kan je ervoor kiezen om een goed doel te steunen. Zo gaat er per kaartje €0,10 naar de organisatie die jij kiest. 

Het goede doel steunen via Tadaaz is heel eenvoudig. 

  • Kies je kerstkaart en personaliseer met je logo, eigen tekst en foto's
  • Ga in de editor naar de achterzijde van je kaart.
  • Nu kan je links of onderaan (mobiel) klikken op 'Goed doel steunen'
  • Kies voor KiKa of KWF en rond je bestelling af

KiKa.

Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Inmiddels overleeft 81% van deze kinderen de eerste vijf jaar na de diagnose. Mede dankzij de onderzoeken die KiKa financiert. Want zo’n 20 jaar geleden lag dit nog rond de 72%. Een duidelijk bewijs dat onderzoek écht helpt en 100% kans op genezing steeds dichterbij komt.  

Deze onderzoeken waarin KiKa investeert richten zich op verschillende thema's. Denk aan betere medicijnen, minder pijn tijdens behandelingen, meer kans op genezing en een hogere kwaliteit van leven voor patiënten, ook na behandeling. Ook geven we voorlichting over kinderkanker. KiKa is het enige goede doel in Nederland dat investeert in onderzoek dat zich specifiek richt op alle vormen van kinderkanker.

De afgelopen jaren konden we dankzij jullie steun al meer dan €200.000 aan KiKa schenken.

Meer info: www.kika.nl 

KWF.

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. De gevolgen zijn vaak overweldigend. Als je het zelf hebt. Maar ook als je iemand kent met de ziekte. Voor al die miljoenen mensen maken we al ruim 70 jaar het verschil. KWF bestrijdt niet alleen de ziekte, maar zet zich ook in voor een beter leven met en na kanker. We financieren levensveranderend onderzoek waar mensen snel iets aan hebben. En lobbyen voor het snel bereikbaar maken van dure geneesmiddelen. 

We zorgen voor initiatieven die mensen ondersteunen, zoals centra voor leven met en na kanker en het platform kanker.nl. KWF mobiliseert heel Nederland voor haar missie: minder mensen die kanker krijgen, meer mensen die genezen en meer mensen die beter leven met en na kanker. Omdat er zoveel is om voor te leven.

Meer info: www.kwf.nl

Kerstkaarten in de kijker.

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo