Communie menu's

Menukaarten in passende stijl

Bij Tadaaz zijn we druk bezig geweest om mooie communiekaarten en menukaartjes te maken. Een communie is namelijk een bijzondere gebeurtenis , en daar hoort ook een mooi product bij. Wij hebben dan ook menukaartjes in verschillende stijlen gemaakt. Want iedereen viert zijn/haar communie toch op een eigen manier.

We weten dat de kinderen staan te popelen om hun persoonlijke touch aan hun evenement te brengen. Daarom is ons assortiment vol van kleurrijke, moderne en originele kaartjes. Bij de meeste menukaartjes is het zelfs mogelijk om een foto toe te voegen. Persoonlijker kan niet, toch?

Maak er een totaalpakket van!

Wil je het echt helemaal goed aanpakken, dan ga je voor een totaalpakket! Kies een mooie communiekaart, een stijlvolle envelop, een leuke sluitzegel, een bijpassend menukaartje en als laatste een bedankje erbij en je bent gegarandeerd  van  vele leuke en enthousiaste reacties.  En zeg nou zelf.. zo verras je al je gasten wel 3x! Een keer bij de uitnodiging, een keer aan tafel en als laatste met een leuk bedankje!

En tot slot.. vergeet vooral niet te genieten van deze speciale en bijzondere dag!