Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Droogbloemen bestellen

Gekozen voor een ontwerp met droogbloemen? Een uitstekende keuze! Droogbloemen zijn de allermooiste touch aan je geboortekaartjes, trouwkaarten of communiekaarten. Daarnaast is het de ideale versiering voor een babyborrel, trouwfeest of communie of een ander feest. Ga op zoek naar de droogbloemen die best in jullie thema passen om zo je kaartjes en ook je versiering helemaal op te fleuren! Welke soort is jullie favoriet? 

 

Ontdek ons aanbod van droogbloemen snel! Droogbloemen dienen apart besteld te worden. Een bosje droogbloemen bevat ongeveer 50 kleine takjes, vragen over de juiste hoeveelheid? Neem contact op met onze klantenservice!

Maak de mooiste combinaties

Kaartje

Droogbloemen verwerken op je geboortekaartjes, trouwkaarten of uitnodigingen zorgt voor een extra dimensie! Zoek de perfecte match qua kleur en verras vrienden en familie met je originele kaartjes!

Bedankjes

Verwerk die mooie droogbloemen op je bedankjes! Een mini boeketje is prachtig, maar ook in combinatie met een glazen potje of snoepzakje met label zijn ze heel leuk. Ook om je presentatie op te fleuren zijn droogbloemen de perfecte keuze.

Versiering

Een babyborrel, trouwfeest of communiefeest of jubileum gepland? Versier je tafels & feestlocatie met de prachtige droogbloemen als finishing touch! Dankzij je prachtige versiering vormt alles een mooi geheel.

Droogbloemen geboorte

Droogbloemen bruiloft

Droogbloemen communie