Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Doopsuikerdoosjes

33 Producten

logo
wit-kubusdoosje-met-wolkje-en-vogeltje-met-sterretjes-TA1575-1700036-15-1
logo
kubusdoosje-multicolor-met-stipjes-in-goudfolie-TA1575-1700011-15-1
logo
mint-doosje-silhouet-jongen-TA1575-1600028-15-1
logo
hoog-doosje-hipsterstijl-snor-en-bolhoed-TA1575-1800023-15-1
logo
romantisch-gondeldoosje-met-initiaal-en-bladmotiefje-TA1575-1700040-15-1
logo
schattig-kubusdoosje-met-initiaal-en-bloemblaadjes-TA1575-1700039-15-1
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Geboortebedankjes met illustraties: magnifieke keuze 

De baby is op komst en jullie zijn nog op zoek naar een originele geboortebedankjes? Geboortebedankjes met illustraties erop is iets wat jullie ongetwijfeld zal aanspreken. Hiermee kan je nog ongelofelijk veel kanten uit en kun je nog uit verschillende vormen kiezen. Jullie kunnen voor iets gaan dat echt bij jullie nieuwe gezin past.

Onder de illustraties scharen zich: vosjes, beertjes, giraffen, olifanten en paarden maar ook zeilbootjes, wolkjes en kinderwagens. Voor elk wat wils dus. Het is leuk als je voor een illustratie kiest, deze door te trekken van geboortekaartjes tot uitnodigingen voor de babyborrel en de doopsuiker. Je vindt in onze shop ook vele geboortekaartjes met illustratie

Herkenbare tekening laten terugkomen op ieder geboortebedankje

Kubusdoosjes met getekende dieren of een silhouet. 

Deze doopsuiker klassiekers kun je opvullen met heel wat lekkers. De kubusdoosjes in deze serie hebben een extra speels uiterlijk doordat er een leuk figuurtje opgetekend staat. Junglediertjes, vosjes, vogels of een silhouet van een jongen of meisje, deze kubusdoosjes zijn extra lief en willen graag gevuld worden met geboortesnoep. 

De kubusdoosjes zijn heel eenvoudig in elkaar te vouwen. Wees dus niet bang om ze online bij ons te bestellen. 

Hoge doosjes doopsuiker met illustratie

De hoge doosjes geven wat reliëf aan je doopsuiker en vormen samen met andere soorten doopsuiker een afgewerkt geheel. Ook in deze doosjes kun je heel wat lekkers kwijt. 

Snoepzakjes met leuke illustraties

Een prachtig snoepzakje vult je assortiment aan met een bedankje voor de kleinste vrienden of familieleden. Zij houden meer van een lekkernij. Laat de snoepjes matchen met de verpakking voor een afgewerkte doopsuiker. Zoals een beer illustratie past bij beertjes als snoepgoed. 

Buttons & magneten met leuke, getekende opdruk

Als je een bedankje wilt geven die eeuwig meegaat dan kun je kiezen voor buttons of magneten. Je personaliseert ze met een foto van jullie kleintje of met de naam, bijvoorbeeld in goudfolie. Bevestig ze op een geboortebedankje of deel ze los uit. Een erg origineel geboortebedankje voor de kraamvisite! 

Thuis kunnen familie en vrienden deze buttons en magneten ergens hangen waar ze het vaak kunnen bewonderen, bijvoorbeeld op de koelkast of op het prikbord. Het vormt een unieke herinnering aan een onvergetelijke geboortetijd. 

Bloempotwikkels met illustratie

Als je de herinnering letterlijk en figuurlijk levendig wilt houden, kies er dan voor om een gepersonaliseerd plantje mee te geven. Kies uit de vele designs van Tadaaz en bewerk deze in de editor. Heb je je eigen ontwerp klaar? Dan kun je deze uploaden en verder afmaken in de editor. Bestel de wikkels en plak ze op de bloempotjes. Het zal ongetwijfeld een mooi plaatsje krijgen in het huis of in de tuin van jullie familie en vrienden.

Geboortebedankjes met illustratie: de beste keuze

Overtuigd van ons assortiment met geboortebedankjes met tekening? Daar zijn wij heel blij mee! Ook wij zijn ervan overtuigd dat de kraamvisite of de bezoekers van de babyborrel straks heel blij gaan zijn met jullie bedankjes. We wensen jullie alvast een fijne kraamtijd toe.