Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Doopsuikerdoosjes

31 Producten

logo
hoog-doosje-in-mintgroen-linnenmotief-TA1575-1800011-15-1
logo
lief-gondeldoosje-met-vosje-en-egeltje-TA1575-1800020-15-1
logo
kraambedankje-met-vilnderdasje-en-foto-TA1575-1700094-15-1
logo
doopsuikerdoosje-hoog-retro-auto-TA1575-1400025-15-1
logo
doopsuikerdoosje-silhouet-meisje-en-letter-TA1575-1600008-15-1
logo
kubus-doosje-retro-kinderwagen-blauw-TA1575-1300002-15-1
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Originele vintage doopsuiker voor jullie kleintje

Hou jij ook van veel kleur, bloemenprints, oldtimer wagens en uitgesproken lettertypes? Alles wat in de jaren ‘50 tot ‘80 hip was, is terug van weggeweest! Weliswaar in een nieuw en moderner jasje. Met vintage doopsuiker in deze authentieke uitstraling scoor je vast en zeker bij je vrienden en familie! 

Geboorte bedankjes in retro en vintage stijl zijn momenteel een echte trend. Zoals je op deze pagina ziet, kun je met retro nog verschillende kanten uit. Of je nu een dochter of een zoon verwacht, we hebben voor beide geslachten verschillende passende thema’s. 

Met de retro en vintage stijl geef je een origineel aandenken aan de geboorte van je kindje mee naar huis met je vrienden en familie. Het is altijd leuk als de bedankjes er goed uitzien. Om een eenduidige stijl te hebben, kun je voor het geboortekaartje en voor de doopsuiker dezelfde stijl aanhouden. Alles in hetzelfde thema en heel eenvoudig besteld bij Tadaaz!

Kies je favoriete vintage geboortebedankje

Vintage doopsuiker doosjes

Ga voor vintage kubusdoosjes om je doopsuiker snoepjes in te verpakken. Laat de naam of initialen van jullie kindje op de kubus- of piramidedoosjes drukken en het krijgt direct een persoonlijke look. Je maakt het volledig af door zelf de afwerking te doen en het doosje op te vullen met iets lekkers zoals klassieke chocolade dragees, suikerbonen of andere snoepjes.

De doosjes zijn stijlvol en gemakkelijk in elkaar te zetten, de vintage print zorgt voor een originele twist. De naam van jouw oogappeltje staat ook centraal, zo wordt het helemaal je eigen ding.

Snoepzakjes in retrostijl 

Verkies je voor de kleintjes snoepzakjes als bedankje op de babyborrel of het kraambezoek? Maak het totaalplaatje af en kies een snoepzakje, in dezelfde vintage stijl als andere geboortebedankjes. 

Personaliseer de geboortebedankjes door ze zelf af te werken en kies zelf het snoepgoed dat je erin wil stoppen. Je kan door de doorschijnende folie van de snoepzakjes al meteen zien wat erin zit. Het is dan ook altijd leuk om te gaan voor bijpassende, snoepjes. Kies kleurrijke snoepjes, of bijvoorbeeld beertjes als er ook een beer op het zakje staat. 

Buttons met vintage opdruk

Personaliseer buttons met de naam van jullie schat en ontwerp zo een leuke attentie. Dit is een blijvende herinnering, aan een onvergetelijke dag. 

De badges en buttons kunnen opgehangen worden door je vrienden en je familie, die ook terug zullen kijken op een schitterend feest. 

Vintage magneten

Lijken magneten met de naam van je kleintje jou een goed idee? Kies zelf een bijpassend lettertype en kleur om de magneet er goed uit te laten zien. 

Je kindje komt zo terecht op de koelkast van de gehele familie, en is zo meteen een beroemdheid! Heel leuk om na te genieten. 

Een bloempotwikkel voor een vintage plantje

Pannenkoekplant, sanseveria? Ga helemaal retro met een leuk plantje met bijbehorend bloempotje met wikkel. Ontwerp samen met Tadaaz de leukste bloempotwikkel om op de bloempot te bevestigen. Dit is een bedankje waar het kraambezoek voor langere tijd iets aan heeft. Helemaal duurzaam!

Weckpotten en beugelflesjes

Kies voor een leuke vintage stickers voor op weckpotten en beugelflesjes. Vul deze met wat lekkers en versier het glas met een sticker met een mooie foto van je oogappel erop. 

Presenteer je doopsuiker vintage als één geheel

Creëer je graag een leuk geheel in je woonkamer of aan de uitgang van je babyborrel? Kies dan voor zowel je doopsuiker, als bedankjes, als peettante en peetoom geschenk voor hetzelfde retro thema. Krijg lieve reacties van je vrienden en familie, dankzij je bedankjes van Tadaaz. 

Ga voor meerdere soorten verpakkingen en etaleer ze mooi naast elkaar. Je retro doopsuiker komt zo volledig tot zijn recht.