Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Favorieten

Jaarkalenders

2 Producten
originele verjaardagskalender met goudfolie TA0884-2200012-15 1
originele verjaardagskalender met goudfolie TA0884-2200012-15 2
Met folie

21,95


Populaire categorieën.

Jaarkalender 2023 maken een online bestellen.

Kerst en het nieuwe jaar staan voor de deur en dat moet gevierd worden! Met tal van cadeautjes onder de kerstboom, prachtige kerst- en nieuwjaarskaarten en… een gepersonaliseerde jaarkalender om het nieuwe jaar in te gaan.

 

Gepersonaliseerde jaarkalender maken met foto’s.

Een jaarkalender met jouw eigen foto’s is zoveel leuker dan een exemplaar dat je overal kan vinden. Maak het hele jaar fantastisch met je mooiste foto’s op je kalender 2023. Een fotokalender maken was nog nooit zo eenvoudig! Selecteer je favoriete foto’s en je bent in geen tijd klaar. 

Een muurkalender personaliseren voor een bijzonder iemand? Wat een leuk idee als kerstcadeau! Geef dat cadeautje samen af met je originele kerstkaarten voor een leuk wauw effect. Die hangkalender krijgt ongetwijfeld een mooi plekje bij hen thuis.

 

Verschillende formaten en indeling voor je muurkalender.

We bieden heel wat leuke ontwerpen en designs aan van onze muurkalenders. Zo zijn er A4 hangkalenders maar ook XL formaten om echt mee uit te pakken! De mooiste afwerkingen zoals goudfolie en die prachtige foto’s maken van jouw gepersonaliseerde jaarkalender een echt pareltje! Welk ontwerp is je favoriet?

Ook de lay-out van de calendaria is steeds verschillend. Liever lijntjes op je muurkalender zodat je belangrijke zaken kan noteren? Of toch eerder fan van de handige hokjes die je bovendien ook met foto’s kan personaliseren? Aan jou de keuze uit ons ruime aanbod!

 

Kalenders voor iedereen.

Naast die leuke jaarkalenders kan je ook kiezen voor een handige bureaukalender. Perfect om die mooie foto’s van het gezin te doen pronken op kantoor op je werk. En van drukke werkweken gesproken… Heb je onze geweldige familieplanner al gezien? Ideaal om jullie drukke gezinsleven te plannen!

Daarnaast is een toffe verjaardagskalender ook altijd leuk om iemand mee te verrassen. Of wat dacht je van een zalige adventskalender met chocolade om de kinderen te verrassen? Dat zal ongetwijfeld in de smaak vallen. En wie weet zal niemand het zelfs merken als mama of papa een chocolaatje heeft weggenomen. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.