Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Zelf trouwkaarten maken.

Willen jullie zelf trouwkaarten maken? Wat leuk dat jullie zo creatief zijn! Bij Tadaaz kun je jouw eigen ontwerp trouwkaarten laten drukken. Ontdek al onze kaarten waar je een eigen ontwerp kunt opladen. Kies uit verschillende papiersoorten: mat en glanzend wit papier of liever kraft? Ontdek alle vormen en afmetingen én prachtige afwerkingen zoals glanzende foliedruk. Kiezen jullie voor een trouwkaart in drieluik, vijfluik, een dubbele of een enkele kaart, rechte of afgeronde hoekjes... Je kiest het helemaal zelf!

Maak zelf jullie perfecte trouwkaart!

Vierkante kaarten

Kaarten met folie

Staande kaarten

Liggende kaarten

Personaliseer nog meer met jullie eigen ontwerp!

Bedankjes bruiloft

Versiering en tafeldecoratie

Stickers

Enveloppen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.

Zelf trouwkaarten maken voor jullie bruiloft.

You said yes! Nu op zoek naar de allermooiste uitnodiging bruiloft om jullie grote dag aan te kondigen. En die uitnodiging moet helemaal bij jullie passen! In het juiste thema en de juiste kleuren, kortom dezelfde stijl als de rest van jullie mooiste dag.

Jullie trouwkaart zelf ontwerpen

Een mooie trouwkaart versturen om jullie gasten in stijl uit te nodigen, dat staat hoog op je to-do lijstje waarschijnlijk. Natuurlijk wil je dat de kaart helemaal past bij jullie trouwdag. Het thema, de kleuren, de stijl en eventueel symbolen die ook in jullie decoratie terugkomen.

In onze collectie trouwkaarten kun je al veel designs terugvinden in leuke stijlen en thema’s. Wil jij een echt persoonlijke uitnodiging voor jullie bruiloft? Laat je creativiteit dan de vrije loop en maak je trouwkaart helemaal zelf! Ontdek onze collectie eigen ontwerp voor de perfecte trouwkaart!

Trouwkaarten met foto: echt uniek!

Originele trouwkaarten zijn kaarten die helemaal bij jullie passen! En wat is nu leuker, unieker en persoonlijker dan uitnodigingen of save the date kaarten met jullie eigen foto? De liefde zal er in ieder geval vanaf stralen.

Originele trouwkaarten

Jullie hebben al een prachtig beeld voor ogen van jullie trouw uitnodiging. Hebben jullie gekozen voor een enkele kaart, een dubbele kaart of wordt het een originele vorm? Op een mooi drieluik kun je zelfs meerdere foto’s kwijt. De papiersoort is ook belangrijk, mat wit papier of juist glanzend. Dat laatste is heel mooi als je foto's gebruikt. Een erg stoere uitstraling heeft het kraft papier. Je ziet, de keuze is enorm. Maak er helemaal jouw eigen ding van!

Trouwkaarten met goudfolie

Voor een extra luxe look van jullie kaarten is het gebruik van fonkelende folie een echte aanrader. Jullie namen in stralende goudfolie op de voorkant van jullie blanco kaart… Zie je het ook al voor je? Zo maak je alles helemaal naar eigen smaak.

Trouwkaarten laten drukken

Ook als je een ontwerpbureau of fotograaf in de arm hebt genomen voor jullie kaarten ben je bij Tadaaz aan het juiste adres. Want via de handige online editor laad je razendsnel het bestand op. Bestel vervolgens een proefdruk en laat je verrassen door het resultaat. Als jullie verder helemaal tevreden zijn, rest jullie alleen nog alle trouwkaarten te bestellen! Wij doen nu waar we goed in zijn: de kaarten met liefde drukken & verzenden.

Matching bedankjes bruiloft voor het complete plaatje

Verwen je gasten aan het eind van het feest met een origineel trouwbedankje. Natuurlijk helemaal in dezelfde stijl als de eigen ontwerp trouwkaart! Ontdek het hele assortiment eigen ontwerp en laat je creativiteit de vrije loop.

Belangrijk bij het drukken van je eigen ontwerp:

  • Een eigen bestand opladen: PDF formaat (CMYK - min 300 dpi)
  • Een eigen foto opladen: JPEG (CMYK - min. 300 dpi)
  • Bij gebruik van foto’s is glanzend wit papier extra mooi
  • Foliedruk is niet mogelijk op kraft papier
  • Het is niet mogelijk kraft papier in het wit te bedrukken
  • Kleurenfoto is ook mogelijk op kraft papier, maar heeft wel een andere look dan op wit papier

Tadaaz klantenservice staat altijd klaar

Heb je vragen over het uploaden van je design, levertermijn of welke andere vraag dan ook? Wij helpen je graag verder via chat, per mail of telefonisch.