Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
0115 - 61 45 44

Klantenservice
ma-do: 8u - 12u/13u - 17u
Vr: 8u - 12u/13u - 15u

Tip: Ordernummer bij?

Trouwkaarten, bedankjes en meer ...

Jullie gaan trouwen! Hij of zij heeft je gevraagd en je hebt JA gezegd, gefeliciteerd! Er breekt een spanende maar vooral leuke tijd aan.  Nu eerst alle belangrijke mensen om jullie heen laten weten dat jullie gaan trouwen, wauw, wat een mijlpaal in jullie leven. De volgende stap is natuurlijk de datum kiezen, wil je in de zomer trouwen of juist in de winter? Elk seizoen heeft zijn charmes en jij hebt vast je voorkeur. Als jullie een trouwdatum hebben gekozen kun je concrete plannen maken. In ondertrouw gaan, misschien wil je ook voor de kerk trouwen, de feestlocatie regelen, je getuigen en de ceremoniemeester kiezen en vragen! Als je een weddingplanner in de arm wilt nemen kun je hiernaar op zoek gaan.

Lees meer

Kies een trouwkaart die bij je past

Eén van de belangrijkste zaken in de voorbereiding van jullie bruiloft is de trouwkaart. Want jullie willen natuurlijk dat alle dierbaren, familie en vrienden op jullie grote dag aanwezig zijn. Dit doe je door een mooie trouwkaart te versturen, iedereen zal jullie trouwdatum in de agenda zetten want wie wil deze dag nu missen? Is deze dag nog wat verder weg maar wil je wel al dat iedereen deze datum vrijhoudt? Verstuur dan alvast een Save the date – kaart. Als alle verdere details bekend zijn, kun je een mooie trouwkaart maken en verzenden.

Heb je jouw favoriet gevonden? Maak dan eenvoudig via de online editor je persoonlijke trouwkaart en overtuig jezelf  van de kwaliteit door een modelkaart te bestellen. Tevreden over je creatie?  Wacht dan niet langer en bestel snel je trouwkaarten zodat iedereen jullie trouwdatum in de agenda kan zetten. Dan kun je dit in ieder geval al afvinken op jullie to-do lijst … Denk behalve de kaarten ook aan tafelversiering, bedankjes voor de gasten en eventueel bedankkaarten voor een prachtig geheel van jullie mooiste dag!

Wij bij Tadaaz zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom zijn wij je graag van dienst bij vragen of verzoekjes om jouw kaarten, bedankjes en ... tot in de puntjes te verzorgen.

 

 

Terug verbergenTerug verbergen