Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Hoera 1 jaar ? Ontdek alles om de eerste verjaardag van jouw kleintje te vieren!

Hiep hiep hoera! 

Het is feest, want jouw baby wordt straks officieel een dreumes! Dat is een enorme mijlpaal. En hoewel je kleintje zich hiervan later niets kan herinneren, mag er zeker een groot feest van gemaakt worden met familie en vrienden. Bovendien zijn de foto's onvergetelijk! 

 

Maak deze dag samen met Tadaaz tot een prachtig succes, voor jezelf, voor de gasten en natuurlijk voor de 1-jarige. Wordt het een thema feestje? Dat hoeft niet natuurlijk, maar het is wel heel leuk! Bovendien zijn in alle denkbare thema's voor een 1 jaar feest leuke uitnodigingen te ontdekken. Natuurlijk te combineren met matching traktaties en versiering! Ook de cadeaus zijn we niet vergeten, van kinderkoffertje met naam tot gepersonaliseerde mok. Je vindt het allemaal terug bij onze kindercadeautjes.

 

We geven je graag ook nog wat leuke tips om de planning van het verjaardagsfeestje tot in de puntjes te regelen. Alvast heel veel plezier met de voorpret!

Unieke uitnodigingen 1e verjaardag voor alle gasten!

Ontdek de allerleukste kaarten om gasten - groot & klein - uit te nodigen voor dat prachtige feest! Met foto of fotocollage van je kindje, in een leuk thema of een kaart in een bijzondere vorm! 

 

Een greep uit het aanbod:

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Originele traktaties voor een 1-jarige

Trakteren hoort bij een feestje. Blijf helemaal in stijl van jouw party en deel de allermooiste kleine trakaties uit aan jullie gasten. Onze snoepzakjes zijn razend populair. Maar behalve marshmallows zijn snoepjes voor 1-jarigen misschien niet zo heel geschikt. Geen nood, er zijn tal van andere leuke cadeautjes die je uit kunt delen! Personaliseer originele traktaties zoals bellenblazen, potloodkokertjes en tal van andere kleine uitdeelcadeautjes met een leuke foto- of naamsticker voor een persoonlijk resultaat.

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Het 1e verjaardagsfeestje mooi versierd!

Zo'n bijzondere verjaardag moet natuurlijk ook aangekleed worden! Makkelijk én vrolijk zijn slingers en ballonnen. Nog leuker zijn de Tadaaz vlaggenlijnen die je helemaal kunt customizen met naam en foto van je 1-jarige. Leuke placemats mét kleurplaat maken het feest compleet. Jouw kleintje zal zijn ogen uitkijken met al die prachtige kleuren om zich heen.

 

logo
logo
logo
logo

Last but not least: de cadeaus!

Laten we het allerbelangrijkste niet vergeten... de cadeautjes. Ontdek bij Tadaaz het allerleukste cadeau 1e verjaardag. Veel gasten komen met de vraag of er speciale wensen zijn. Ontdek leuke gepersonaliseerde cadeautjes waar jouw dreumes later ook écht wat aan heeft! 

logo

11,57

logo

29,61

logo

54,69

logo

26,78

De eerste verjaardag vieren, dat doe je zo!

Jouw kleintje is misschien niet zo dol op vreemden of vreemde plaatsen. Hou hier zeker rekening mee als je het feestje organiseert. Thuis is de makkelijkste plek om een 1ste verjaardag te vieren, daar voelt je kind zich het veiligst. Maar als je huis te klein is, is een buurthuis, een restaurant, het park of de kinderboerderij een leuk alternatief. 

Nog een belangrijk detail als je de verjaardagsplanning opmaakt: de ochtend- en/of middagslaapjes! Check ook of het tijdstip van het feestje voor de andere kindjes goed uitkomt. Want als er eentje begint te huilen, beginnen ze vaak allemaal. Dat zou de pret aardig kunnen bederven.

Zorg ervoor dat je een vrijwilliger hebt om veel foto's en video's te maken. Je hebt het misschien te druk, en je wilt die foto's van je baby met zijn/haar eerste verjaardagstaart echt niet missen.

Tot slot: Ontspan en laat je kersverse dreumes en de gasten het tempo bepalen.