Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Favorieten

Afwerking voor trouwbedankjes

69 Producten
wit label met namen TA0155-2100003-15 1
wit label met namen TA0155-2100003-15 2

0,34

1,40


De mooiste afwerking voor je trouwbedankjes.

Zoek jij nog de finishing touch om je trouwbedankjes mee af te werken? Dan zit je hier wel goed. We praten je bij over de mooiste manieren van afwerking en laten je zien hoe je eenvoudig je huwelijksbedankjes een upgrade geeft. 

  • Labels. Met labels kun je je trouwbedankjes eenvoudig personaliseren! Een label knoop je met een mooi lint of touw eenvoudig vast aan je bedankje. Op het label zelf laat je natuurlijk jullie namen drukken en jullie magische trouwdatum. Misschien wil je er zelfs een foto of een magische quote op laten printen? 

  • Linten. We zeiden het al, een lint rond je bedankjes maakt alles mooier! En het is de perfecte manier om je labeltje ook meteen vast te maken. We hebben verschillende soorten linten en in twee verschillende breedtes. 

  • Paperclips. Wil je graag iets aan je bedankjes vastmaken? Misschien een klein droogbloemetje? Onze druppelvormige paperclips zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en zorgen ervoor dat je zo'n droogbloemetje moeiteloos aan iets vast kunt maken. 

  • Kwastjes. Bevestig een vrolijk kwastje aan je trouw geschenkjes. Ook hier zijn er verschillende kleuren beschikbaar, zodat je ze volledig kunt laten matchen met jouw huwelijksbedankjes. 

  • Wikkels. Heb je een zeepje in gedachten als bedankje voor de trouw? Dan zijn onze wikkels perfect om je zeepjes te personaliseren. Je kunt er natuurlijk jullie namen en jullie trouwdatum op kwijt. Vaak zijn ze ook beschikbaar in dezelfde stijl als de rest van je trouwdrukwerk. 

Zo, nu ben je helemaal klaar om je trouwbedankjes af te werken! Vergeet niet om hier wat tijd voor uit te trekken. Als je aardig wat gasten hebt, kost het wel even tijd. Gelukkig is er niets leukers dan een persoonlijk bruiloft bedankje mee te geven na afloop van jullie allermooiste dag! 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.