Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Een tienerfeest met allure.

Wordt je zoon of dochter een heuse tiener? Dat moet gevierd worden met een tienerfeest. Nu op zoek naar de perfecte uitnodiging! Wij helpen jou alvast met de leukste trends voor het perfecte feest voor jouw tiener.

Een themafeest voor je tiener.

Wordt je zoon of dochter 16 jaar? Zoek dan niet verder! De enige mogelijkheid is een sweet sixteen. Er zijn superveel mogelijkheden. Kies je voor een gezellig feestje thuis met wat hapjes en drankjes of ga je met de vriendenclub iets leuks ondernemen. Kies voor een feest waar jouw tiener van droomt. Laat hem/haar een thema kiezen dat past bij hun persoonlijkheid zoals chique of laten we een keer voor iets origineel gaan zoals glow in the dark.

Bij het geven van zo’n feest wil je natuurlijk dat alles top is. Start daarom met de perfecte uitnodigingen voor het feest van jouw zoon of dochter. Laat je inspireren door uitnodigingen uit onze collectie.

Begin op tijd.

Sommige feestjes vragen weken of zelfs maanden voorbereiding, zeker als het op een andere locatie is. Zaal huren, DJ regelen… en natuurlijk de uitnodigingen, versiering en misschien toffe bedankjes.

Mooie uitnodigingen voor leuke tienerfeestjes.

Of je nu een thema hebt of niet, bij Tadaaz zal je zeker wel iets vinden dat past bij jouw feest. Ga je liever voor iets heel eenvoudigs of kies je voor de origineelste uitnodiging? Leef je uit en kies voor een ontwerp dat jij leuk vindt, want het is tenslotte jouw verjaardag.

Bovendien kan je het kaartje personaliseren met jouw eigen foto! Of ga jij voor meerdere foto’s zodat je al een kleine sneak peak kan geven van het feest. Een uitnodiging met foto wekt altijd wat nieuwsgierigheid op. Bovendien ziet iedereen gelijk van wie die super toffe uitnodiging is.

Je bent helemaal fan van onze collectie, maar je bent nog op zoek dat naar iets extra’s, iets wat jouw kaartje uniek maakt. Ga dan voor een uitnodiging met fonkelende goudfolie. Zo kan je kiezen voor je naam in goudfolie of voor de afwerking in goudfolie, of kies je voor beide?

Uitnodiging maken voor het leukste feest.

Heeft je zoon of dochter voor een origineel thema gekozen ? Ben je super creatief en wil je zelf de uitnodiging maken? Geen probleem! Bij Tadaaz kan je zelf je uitnodiging ontwerpen met alles erop en eraan. Ontwerp iets in de stijl van het feest, zodat mensen onder de indruk gaan zijn jouw zelfgemaakte design. Er zijn veel mogelijkheden bij het ontwerpen van je uitnodiging. Na het kiezen van je formaat kan je je creativiteit de vrije loop laten en zorgen een originele uitnodiging. Maak je uitnodiging helemaal in het thema van het tienerfeest.

Klaar met ontwerpen? Wij zorgen ervoor dat jouw design in topkwaliteit wordt gedrukt en geleverd! Tadaaaa(z), je kan nu jouw unieke uitnodigingen verjaardag verzenden aan alle gasten.

Een fantastisch feest met de tofste decoratie.

Laat je inspireren door onze originele feestversiering en wie weet vind je wel de perfecte decoratie die ervoor zorgt dat jij een top feestje kan geven. Zorg voor de perfect aankleding met onze gepersonaliseerde vlaggenlijn bijvoorbeeld. Customize jouw decoratie helemaal in thema van jouw uitnodiging.

De mooiste bedankjes en traktaties.

Na afloop van het feestje wil je de gasten op een leuke manier bedanken. Zo kunnen je gasten ook nog wat nagenieten. Zorg voor een bedankje of bedankkaartje dat past bij het feest. Kies voor een herinnering, dat ervoor zorgt gasten dit fantastisch feest nooit meer zullen vergeten.

Aandacht voor elk detail.

Als je een feest geeft, wil je natuurlijk dat elk klein detail in orde is. Alles moet perfect zijn voor het feest. Daarom zorgt Tadaaz voor de perfecte afwerking van jouw uitnodigingen, bedankjes en decoratie. Nodig de gasten uit met een leuke uitnodiging speciaal ontworpen voor jouw tiener! Veel leuker dan een appje toch? Bestel eenvoudig online en laat je verrassen.