Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Blikken doosjes4 producten

logo
rond-blikken-doosje-goud-TA181-111-15-1
logo
rond-blikken-doosje-wit-TA181-101-15-1
logo
zwart-blikken-doosje-TA181-110-15-1
logo
zilverkleurig-blikken-doosje-TA181-112-15-1

Blikken doosjes als trouwbedankje op de grote dag

 

Na een prachtige dag in het bijzijn van jullie familie en vrienden, wil je hen natuurlijk kunnen bedanken voor hun aanwezigheid en mooie geschenken. Verwen hen daarom met kleine blikken doosjes gevuld met lekkers. Deze blijvende herinnering aan jullie huwelijk zullen ze zeker waarderen.

 

Ontdek ons assortiment ronde blikken doosjes in felle kleurtjes of goud en zilver voor een luxueuze uitstraling! Kies voor doosjes in dezelfde kleuren als je huwelijkskaart voor het mooiste resultaat.

Werk de doosjes vervolgens af met een feestelijke sticker of etiket, die je zelf kan personaliseren met jullie namen, trouwdatum en/of foto. Laat je verrassen door de talrijke mogelijkheden! 

 

Vul de blikken doosjes naar wens met snoepjes of andere lekkernijen. Of stop er een klein cadeautje in! Achteraf kunnen ze het doosje hergebruiken en met een glimlach terugdenken aan de grote dag. 

 

Voeg een een gepersonaliseerde magneet toe aan je blikken doosje voor je huwelijk om het geheel extra bijzonder te maken. Dit leuke souvenir komt gegarandeerd op de koelkast of het magneetbord van jullie dierbaren terecht. Dat maakt deze bedankjes zo bijzonder.