Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Bedankdoosjes bruiloft voor een origineel aandenken

Als jullie trouwfeest op zijn einde loopt, willen jullie vrienden en familie niet met lege handen naar huis sturen. Een origineel aandenken aan die bijzondere dag is dan zeker een aanrader! Onze bedankdoosjes passen zeker in dat plaatje.

 

Kubusdoosjes met foto’s  

Personaliseer bijvoorbeeld originele kubusdoosjes met een prachtige foto en eigen tekst zoals bijvoorbeeld jullie namen en de datum van jullie trouwfeest. Daarna vullen jullie de doosjes met een lekkere of originele attentie en klaar! Jullie kunnen de trouwbedankjes schrappen van jullie to do lijstje!

 

Transparante doosjes met gepersonaliseerde sticker

Naast bedrukte kubusdoosjes kunnen jullie als bedankdoosje ook onze transparante doosjes gebruiken. Vul deze met kleurrijk snoep en verwen jullie gasten. Deze doosjes kunnen ook gepersonaliseerd worden door middel van een sticker die jullie volledig naar eigen wens kunnen aanpassen. 

 

Wat geven als bedankje voor jullie bruiloft?

Zo, de bedankdoosjes hebben jullie al, maar met wat vul je die nou? Denk bijvoorbeeld aan overheerlijke snoepjes, daar is iedereen altijd heel blij mee. Een theelichtje of ander origineel aandenken kan zeker ook. Misschien was er wel een rode draad op jullie dag en kan dit trouwbedankje het laatste puzzelstukje zijn. Maak je eigen ontwerp en verras vrienden en familie met gepersonaliseerde kubusdoosjes!


Blikken doosjes als trouwbedankje op de grote dag

 

Na een prachtige dag in het bijzijn van jullie familie en vrienden, wil je hen natuurlijk kunnen bedanken voor hun aanwezigheid en mooie geschenken. Verwen hen daarom met kleine blikken doosjes gevuld met lekkers. Deze blijvende herinnering aan jullie huwelijk zullen ze zeker waarderen.

 

Ontdek ons assortiment ronde blikken doosjes in felle kleurtjes of goud en zilver voor een luxueuze uitstraling! Kies voor doosjes in dezelfde kleuren als je huwelijkskaart voor het mooiste resultaat.

Werk de doosjes vervolgens af met een feestelijke sticker of etiket, die je zelf kan personaliseren met jullie namen, trouwdatum en/of foto. Laat je verrassen door de talrijke mogelijkheden! 

 

Vul de blikken doosjes naar wens met snoepjes of andere lekkernijen. Of stop er een klein cadeautje in! Achteraf kunnen ze het doosje hergebruiken en met een glimlach terugdenken aan de grote dag. 

 

Voeg een een gepersonaliseerde magneet toe aan je blikken doosje voor je huwelijk om het geheel extra bijzonder te maken. Dit leuke souvenir komt gegarandeerd op de koelkast of het magneetbord van jullie dierbaren terecht. Dat maakt deze bedankjes zo bijzonder.