Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Snoepzakjes huwelijk als origineel trouwbedankje

Na afloop van jullie onvergetelijke trouwfeest, willen jullie de gasten op gepaste wijze bedanken! Ze beleefden jullie bruiloft mee vanop de eerste rij en steunen jullie door dik en dun. Zij die altijd voor jullie klaar staan! Waarschijnlijk kregen jullie ook prachtige geschenken van hen en daarom willen jullie ze niet met lege handen naar huis sturen.

 

Snoepzakjes met foto zijn erg origineel als trouwbedankjes! Maak je eigen ontwerp met eigen foto’s en tekst voor een persoonlijk resultaat. Vrienden en familie zullen verrast zijn met jullie prachtige ontwerp.

 

Stoffen zakjes als origineel trouwbedankje

Geef vrienden en familie aan het eind van jullie prachtige huwelijksdag een bedankje mee naar huis. Zo laat je zien dat je hun komst, steun en geschenken erg hebt gewaardeerd die dag. Een stoffen zakje gevuld met iets leuks of lekkers is het perfecte bedankje voor jouw gasten. 

 

Ontdek ons assortiment kleine stoffen zakjes in verschillende kleuren. Zo vind je zeker eentje dat bij de stijl van jullie trouwkaart past en het thema van jullie huwelijk. 

 

Je kan je stoffen zakje voor je huwelijk bovendien versieren met een mooi label of button. Je personaliseert ze heel eenvoudig via de online editor, met jullie namen, trouwdatum en/of foto. Vul de stoffen doopsuikerzakjes thuis zelf naar wens met snoepjes en andere lekkernijen. Of stop er een klein cadeautje in zoals een sleutelhanger of magneet! 

 

Snoepzakjes huwelijk om nooit meer te vergeten

Vul het snoepzakje huwelijk met een lekkere attentie zoals heerlijke snoepjes of een origineel trouwbedankje zoals bijvoorbeeld een theelichtje. Erg attent van jullie dat de gasten niet met lege handen naar huis gaan. 

 

Het kan ook leuk zijn om de snoepzakjes huwelijk te combineren met andere bedankjes zoals bijvoorbeeld kubusdoosjes huwelijk. Presenteer alle bedankjes samen voor een mooi geheel!