Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Islamitische trouwkaarten voor de mooiste oosterse bruiloft

Jullie kiezen voor een bruiloft volledig volgens de tradities van jullie voorouders en jullie geloof. Daar hoort natuurlijk ook een passende trouwkaart bij. Islamitische trouwkaarten worden gekenmerkt door prachtige motieven met geometrische figuren, bloemen, felle kleuren of gouden details. 

 

Een Turkse bruiloft met Turkse trouwkaart  

De traditionele Turkse bruiloft duurt 3 dagen en heeft heel wat onderdelen zoals het hennafeest en het bezichtigen van de bruidskist. Heel wat info dus die op jullie trouwkaart moet komen. In onze editor kunnen jullie elk ontwerp volledig naar jullie wens aanpassen om zo alle informatie op de uitnodiging trouwfeest te krijgen. 

Ga voor een pochette trouwkaart of steek een receptiekaartje bij jullie trouwkaart en zet de aparte onderdelen van jullie bruiloft ook op aparte kaartjes. Zo is de hele familie zeker op tijd om met jullie mee te rijden in de trouwstoet! 

 

Gepaste uitnodiging verlovingsfeest 

Willen jullie ook voor jullie traditioneel turks verlovingsfeest een uitnodiging sturen? Pas je favoriete save the date kaart in de editor aan naar een uitnodiging voor jullie verlovingsfeest. Ga voor dezelfde stijl als jullie trouwkaart voor een mooi geheel. 

 

Trouwkaart Arabische bruiloft voor een prachtig feest 

Bij jullie traditionele Arabische bruiloft hoort ook een passende Arabische trouwkaart. Pas jullie favoriete trouwkaart aan in de editor en vermeld zo makkelijk en snel alle info voor jullie bruiloft op jullie Arabische trouwkaart. 

 

Zot van het verre oosten? Ga voor een oosterse trouwkaart! 

Geboren en getogen Nederlanders, maar jullie hart verloren in het oosten? Ga dan voor jullie trouwfeest voor één van deze prachtige oosterse trouwkaarten en verwerk jullie passie voor het oosten in jullie bruiloft.