Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Trouwkaarten met kalkpapier

22 Producten
logo
hippe trouwkaart met folie foto en kalkpapier TA0110-2400025-15 1
hippe trouwkaart met folie foto en kalkpapier TA0110-2400025-15 2
Nieuw
logo
luxe trouwkaart met gouden lakzegel en wikkel van kalkpapier TA0110-2300007-15 1
luxe trouwkaart met gouden lakzegel en wikkel van kalkpapier TA0110-2300007-15 2
logo
minimalistische trouwkaart met foto en kalkpapier TA0110-2100037-15 1
minimalistische trouwkaart met foto en kalkpapier TA0110-2100037-15 2
Extra groot formaat
logo
drieluik trouwkaart met foto s in kalkomslag TA0110-2300039-15 1
drieluik trouwkaart met foto s in kalkomslag TA0110-2300039-15 2
logo
minimalistische trouwkaart met foliedruk op kalk en foto TA0110-2100004-15 1
minimalistische trouwkaart met foliedruk op kalk en foto TA0110-2100004-15 2
Extra groot formaat
logo
vierdelige trouwkaart met kalkpapier en golvenpatroon TA0110-2400017-15 1
vierdelige trouwkaart met kalkpapier en golvenpatroon TA0110-2400017-15 3
Nieuw
logo
logo
logo
logo
Extra groot formaat
logo
Extra groot formaat
logo
logo
logo
Extra groot formaat
logo
Extra groot formaat
logo
Extra groot formaat
logo
Extra groot formaat
logo
logo
logo
Extra groot formaat
logo
logo
Extra groot formaat

Trouwkaarten kalkpapier.

Zijn jullie op zoek naar een unieke en chique trouwkaart? Check dan zeker eens een trouwkaart met kalkpapier. Deze trouwkaarten hebben vaak een kaftje uit kalkpapier of een voorblad in kalkpapier. Dit geeft jullie trouwkaart meteen een luxueuze afwerking.

Trouwkaarten met kalkomslag.

Onze kalkpapier trouwkaarten met kalkomslag bestaan uit een trouwkaart met daarrond een transparant kalkpapier gevouwen. Meestal wordt deze dichtgehouden door een touwtje, wikkel of sluitzegel. Het kalkpapier zelf is vaak versierd met prachtig illustraties die passen bij het thema van de kaart. Zo hebben we kalkpapier trouwkaarten in botanische en bohemian stijl, maar ook effen witte en met een wereldkaart op geprint. 

De perfecte afwerking voor je kalkpapier wikkel.

De trouwkaarten van Tadaaz hebben telkens een voorgestelde manier van afwerken. Uiteraard kan jij de kaart helemaal eigen maken. Niet alleen door teksten en foto’s aan te passen in onze editor, maar ook door de afwerking van je kalkomslag. 

Vaak wordt er een touwtje of papieren wikkel meegeleverd met je kaart. Je kan echter ook kiezen om de kalkpapier wikkel dicht te maken met een sticker of waxzegel of een mooi lint dat past in het thema van je bruiloft. 

Of misschien hou je van droogbloemen? Dan kan je een aantal droogbloemen tussen het bijgeleverde touwtje knopen of op de kaart bevestigen met de sluitzegel. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. 

Trouwkaarten met enkele kalkomslag.

Trouwkaarten met een enkele kalkomslag bestaan uit een enkele trouwkaart die afgewerkt wordt met een enkel kalkpapiertje die op de kaart komt te liggen. Dit voorblad wordt dan vastgemaakt met een mooie paperclip of splitpen. Ook hier zijn er verschillende mogelijkheden qua design. Kies voor een foto op het kalkpapier of zet er jullie namen of initialen op. Of misschien wil je een kalkpapier trouwkaart met bloemen? 

Bij dergelijke trouwkaarten zijn er vaak ook meer opties in vorm en formaat van de kaart. Zo zijn er trouwkaarten met kalk met ronde hoeken, een volledig ronde kaart of gewoon vierkant. Zo vind je vast een zeker een gepaste trouwkaart voor jullie bruiloft. 

Zelf trouwkaarten met kalkpapier maken.

Een kalkpapier trouwkaart zelf maken is niet moeilijk, maar er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Het kalkpapier zelf is doorschijnend. Dit wil dus zeggen dat je alles wat op de kaart eronder staat er door kunt zien. Hou daar rekening mee en maak je ontwerp niet te druk. Om deze reden kan je kalkpapier ook maar aan één zijde bedrukken. 

Trouwkaarten met foliedruk op kalkpapier.

Willen jullie echt een wow effect? Ga dan voor een trouwkaart met kalkpapier én foliedruk. Kies bijvoorbeeld voor een foto op de voorkant van jullie kaart en zet jullie namen in foliedruk op het kalkpapier. Dankzij de folie springen jullie namen er letterlijk uit. Wist je trouwens dat je bij elke Tadaazkaart met folie je favoriete foliekleur kunt kiezen? Dus past goudfolie goed bij jullie foto? Of toch eerder holografische zilverfolie? Dan pas je dat gewoon aan. 

Trouwbedankjes en versiering in kalkpapier. 

Voor de echte fans van kalkpapier zijn er ook tal van opties om dit thema door te trekken in de rest van jullie bruiloft. Zo kan je een snoepzakje in kalkpapier maken, servetringen, ceremonieboekjes, menukaarten… Zo past al het drukwerk perfect bij elkaar en maak er een topfeestje van. 

Een kalkpapier envelop.

Vinden jullie kalkpapier echt mooi, maar is een kaart met kalkpapier niet echt voor jullie? Steek dan jullie trouwkaart in een mooie kalkpapier envelop. Deze enveloppen zijn doorschijnend en geven dus meteen een kleine sneek peak aan de ontvangers als ze de kaart uit de brievenbus halen. Deze enveloppen geven je kaart een stijlvolle touch. 

 

Populaire categorieën.