Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Gratis* proefdruk trouwkaart. Code: PD24WEDNL

Favorieten

Trouwkaarten klassiek

41 Producten
pocketfold trouwkaart ja met touwtje en droogbloem TA0110-2300034-15 1
pocketfold trouwkaart ja met touwtje en droogbloem TA0110-2300034-15 2

2,29


De mooiste klassieke trouwkaarten voor jouw bruiloft.

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Wat een mijlpaal in jullie leven. Eén van de belangrijkste zaken in de voorbereiding van jullie bruiloft is de trouwkaart. Want jullie willen natuurlijk dat familie en vrienden op jullie grote dag aanwezig zijn. Bij Tadaaz vind je de mooiste uitnodigingen in verschillende stijlen, uiteraard ontbreken klassieke trouwkaarten niet in het ruime aanbod.

Originele trouwkaarten maken.

Jullie trouwdag wordt een dag om nooit te vergeten. Nodig de gasten uit met een unieke trouwkaart die bij jullie past. Alle kaarten in onze collectie zijn van de hoogste kwaliteit en met de mooiste afwerking. Het perfecte voorproefje van jullie grote dag dus. Jullie trouwuitnodiging is immers een tipje van de sluier; een eerste indruk van hoe jullie grote dag eruit zal komen te zien.

Save the Date kaarten versturen.

Niemand mag jullie mooiste dag missen. Met een Save the date kaartje weet iedereen welke datum ze vrij moeten houden in de agenda. Bovendien is het de perfecte manier om een klein voorproefje te geven van jullie trouwfeest. Je maakt online heel eenvoudig een unieke kaart. Extra leuk met jullie eigen foto!

Jullie trouwkaarten eenvoudig maken en bestellen.

Ben jij op zoek naar een mooie klassieke trouwkaart? Laat je verrassen door onze collectie en kies je favoriete uitnodiging. Bestel nu jouw eigen unieke trouwkaart in 5 eenvoudige stappen.

Kies je favoriete kaart uit ons ruime aanbod.

Voeg je persoonlijke tekst en/of jullie foto toe.

Bestel een proefdruk, zo weet je zeker dat je tevreden bent over de kaart.

Tevreden? Bestel je kaarten, enveloppen en eventueel sluitstickers.

Verstuur aan alle genodigden!

Een prachtige collectie klassieke trouwuitnodigingen.

Wanneer is uitnodiging perfect? Daarop kun je eenvoudig antwoord geven. De perfecte trouwkaart is een kaart die bij je past. Een kaart in dezelfde stijl als de rest van jullie bruiloft. Bij een klassiek trouwfeest hoort vanzelfsprekend ook een klassieke trouwuitnodiging. Chique kaarten in sfeervolle kleuren, mooie linten en luxe papiersoorten. Handgeschepte trouwkaarten passen bijvoorbeeld helemaal in dit plaatje.

Tekst op je trouwkaart.

Natuurlijk wil je dat de uitnodiging jullie liefde voor elkaar uitstraalt. Behalve de juiste sfeer is het ook belangrijk dat jullie gasten de juiste informatie voor jullie grote dag krijgen. Er zijn een aantal dingen die op een trouwkaart horen te staan. Met onderstaande opsomming kun je niets missen:

  • Jullie namen
  • De trouwdatum
  • De trouwlocatie
  • Een globale dagplanning, denk hierbij aan de ceremonie, de receptie en het feest
  • Een r.s.v.p. datum
  • Eventueel cadeautips
  • En tot slot: de contactgegevens van jullie ceremoniemeester

De mooiste trouwkaarten in verschillende stijlen.

Onze klassieke trouwkaarten zijn slechts een greep uit ons aanbod. Want natuurlijk zijn ook romantische kaarten, originele kaarten en hip & trendy kaarten ruimschoots te vinden in onze trouwcollectie. 

Jouw perfecte uitnodiging vind je heel eenvoudig door gebruik te maken van onze handige filters. In de online editor maak je het kaartje in een handomdraai uniek met jouw eigen tekst en/of foto’s. Kies je favoriete lettertype en voeg leuke symbooltjes toe om jouw kaarten een eigen twist te geven. Wedden dan jullie gasten verrast zullen zijn met zo’n originele uitnodiging?

Vergeet jullie gasten niet te bedanken.

Zonder gasten zou het maar een saai feestje worden. Een bedankje mag dan ook zeker niet ontbreken aan het eind van een prachtige dag. Bij Tadaaz vind je originele bedankjes die je aan vrienden en familie kunt meegeven als herinnering aan jullie bruiloft. Voeg jullie namen, je eigen tekst en foto’s toe en maak zo een uniek trouwbedankje.

Bedankkaartjes in jullie stijl en thema.

Jullie allermooiste trouwfoto wil je delen met familie en vrienden. De perfecte manier om dit te doen is door een bedankkaartje te versturen. Kies een bedankkaart in dezelfde stijl als jullie trouwkaart en tover een glimlach op het gezicht van al jullie gasten. Eén blik op jullie foto en alle gedachten gaan terug naar die prachtige dag.

Laat je verrassen door onze collecties.

Trouwen doe je maar één keer. Het is één van de mooiste momenten in je leven. Natuurlijk wil je dat alles tot in puntjes verzorgd is. Je drukwerk vind je van a tot z bij Tadaaz: Save the Date, trouwuitnodigingen, tafeldecoratie, bedankkaartjes en bedankjes. Alles in de stijl die bij jou past! Bij Tadaaz gaan we zelfs nog een stapje verder door gepersonaliseerde cadeaus aan te bieden. De mooiste persoonlijke cadeaus om je ouders, schoonouders of de getuigen extra in het zonnetje te zetten.

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.