Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Gratis* proefdruk trouwkaart. Code: PD24WEDNL

Favorieten

Trouwkaarten droogbloemen

46 Producten
pocketfold trouwkaart ja met touwtje en droogbloem TA0110-2300034-15 1
pocketfold trouwkaart ja met touwtje en droogbloem TA0110-2300034-15 2

2,29


Trouwkaarten met droogbloemen.

Als je wil inspelen op de huidige trend dan zijn trouwkaarten met droogbloemen een must! Kies je favoriet uit onze splinternieuwe collectie en verras vrienden en familie met deze originele keuze.

Droogbloemen op je bruiloft zijn origineel en helemaal in! Droogbloemen kopen kan je makkelijk online op onze webshop. Welke soort is jullie favoriet? Jullie bruiloft wordt onvergetelijk in dit originele thema. Als je verse bloemen gebruikt, kan je die daarna niet meer bewaren. Droogbloemetjes geven jullie de mogelijkheid om je bloemen als herinnering te houden na die grote dag!


Gedroogde bloemen blijven namelijk heel lang mooi. Je hoeft ze niet in water te bewaren.  Handig toch? Ontdek onze gloednieuwe trouwkaarten met droogbloemen en zoek een huwelijksuitnodiging die helemaal bij jullie past!

 

Droogbloemen online kopen.

Onze droogbloemen kan je apart online bestellen. Kies jullie favoriete droogbloemen en decoreer je hele trouwfeest in dat thema! Zo komen je droogbloemen al van in je trouwkaarten aan bod en later ook in je tafeldecoratie, trouwbedankjes, bedankkaartjes… Super origineel!

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.