Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Vintage trouwkaarten voor je retro bruiloft. 

Ga je trouwen en ben je een echte retro-lover? Yes, dan zit je op de juiste plek want we hebben ontzettend leuke originele retro trouwkaarten in verschillende stijlen, maten en vormen. En het leuke van retro is, is dat je dit ook leuk kunt combineren. Denk aan save the date kaartjes, vrolijke menukaartjes, mooie bedankjes, stickers, cadeaus enz. Om je keuze iets makkelijker te maken hebben we hieronder wat verschillende stijlen beschreven.

Old school lettertypes.

Wil je een originele trouwkaart, en ben je niet zo fan van foto’s, de strakke ontwerpen en standaard kaartjes.. dan is een vintage trouwkaart met old school letters echt iets voor jou. De lettertypes kan je zelf nog veranderen van kleur en lettergrootte. En in de editor kan je zelfs nog extra tekstvakken toevoegen om zo je eigen kaart helemaal naar je zin te maken. Het leuke aan een old school retro kaartje is dat het ook echt een vintage uitstraling heeft.

Mr & Mrs.

Wat ook erg past bij onze retro kaarten zijn de kaartjes met fel rode lippen en een mooie gestylde snor.. Dat laatste zien we tegenwoordig ook steeds meer terug bij de hippe barbershops. Vintage all over! De Rode lippen staan voor vrouwelijkheid en glamour. Dus heb je niet alleen een kaartje in vintage stijl maar ook een kaart met een glamour touch! Kies er nog een leuk lettertype bij en jullie retro vintage kaart is een feit!

Auto.

Heb je zelf een oldtimer of ben je helemaal in de ban van oldtimers - denk bijvoorbeeld aan die leuke Volkswagen busjes - dan is het misschien wel leuk om dat terug te laten komen in jullie trouwkaart. We hebben bij onze vintage trouwkaarten daarom leuke afbeeldingen van busjes die perfect passen bij de echte autoliefhebbers. Staat jullie perfecte auto er niet tussen? Geen probleem, in de editor kan je ook makkelijk fotovakken toevoegen, dus is het mogelijk om jullie eigen auto (of favoriete auto) op te laden in het kaartje.

Fotokaart.

Heb je een mooie foto die je graag zou willen terugzien in jullie kaart, of kan je net dat juiste retro/vintage kaartje niet vinden op onze site? Ga dan voor een leuke fotokaart. We hebben standaard retrokaartjes waar je een mooie foto in onze editor kan opladen, maar ook de kaartjes waar nog geen foto staat, kan je aanpassen. Want is er nog voldoende ruimte over? Dan kan je zelf een foto toevoegen. Zo maak je het kaartje persoonlijk en geef je het net dat beetje extra om zo toch jullie eigen unieke retro/vintage kaart te maken. Ontzettend leuk voor de genodigden. Zo zien ze in 1 oogopslag wie er gaan trouwen.

Alles voor je vintage wedding.

Willen jullie naast een trouwkaart in vintage thema ook de rest van de bruiloft in een vintage jasje steken? Dat kan. Er zijn tal van manieren om je trouwfeest in dit thema aan te kleden. 

Vintage trouwjurk.

Say yes to the retro dress. Bij een vintage trouwfeest hoort natuurlijk ook een vintage trouwjurk. Ga langs de kringloop of zoek op tweedehandssites om een leuk exemplaar te vinden. Of misschien mag je de trouwjurk van je moeder of grootmoeder aantrekken? Dat maakt het nog veel specialer en het is ook een leuke manier om wat te besparen. 

Retro dresscode.

Vraag ook je gasten om hun outfit aan te passen aan het thema. Met vintage kun je heel wat richtingen uit natuurlijk dus geef je gasten ook jullie favoriete decennium mee voor hun outfit. Een twenties of art deco wedding heeft een volledig andere sfeer dan een fifties trouwfeest. Schrijf dus niet zomaar vintage op je trouwkaart, maar durf specifiek te zijn.  

Trouwfeest decoratie in vintage thema.

Datum gekozen, locatie bekend en de kaartjes voor jullie vintage bruiloft in the pocket? Goed geregeld. Nu kan je beginnen met de rest. Denk aan de aankleding van jullie tafels, menukaartjes, tafelkaartjesdroogbloemen en originele trouwbedankjes om mee te geven aan de gasten. Tip: kijk ook al eens voor leuke bijpassende bedankkaartjes. We hebben namelijk verschillende leuke items in onze collectie wat perfect aanvult bij deze retro vintage stijl.

Nog niet helemaal overtuigd?
Vraag nu een proefdruk aan en laat je overtuigen van onze kwaliteit.