Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Houten trouwkaarten

4 Producten
houten trouwkaart met uitsnede TA0110-2200040-15 1
Houten kaart

4,85

ovale houten trouwkaart met droogbloemen TA0110-2200037-15 1
Houten kaart

4,85

afgeronde houten trouwkaart TA0110-2200039-15 1
Houten kaart

4,85

ovale trouwkaart uit hout TA0110-2200041-15 1
Houten kaart

4,85


Houten trouwkaarten om van te houd/ten.

De vraag is gesteld en beantwoord, de datum is gekozen, hoog tijd om jullie gasten uit te nodigen om deze mooie dag samen met jullie te vieren. Willen jullie graag de originele toer op met jullie uitnodiging bruiloft? Neem dan zeker een houten trouwkaart in overweging. 

Verras met een trouwkaart hout voor jullie feest.

Met een houten uitnodiging voor jullie bruiloft verras je vast en zeker jullie gasten. Houten kaarten zijn super origineel en bovendien ook helemaal te personaliseren. 

Houten trouwkaarten maken is helemaal niet moeilijk. Via de editor ontwerp je de trouwkaart helemaal zelf en voeg je eenvoudig jullie namen en datum toe. Deze worden daarna zorgvuldig in het hout gelaserd voor een prachtige afwerking. 

Gemaakt uit 100% berkenhout.

Onze houten bruiloft uitnodigingen worden gemaakt uit 100% multiplex berkenhout van 2mm dik. Dit maakt dat ze heel stevig zijn en niet breken of kreuken in de post. Daarenboven zijn houten trouwkaarten heel licht. Je moet dus geen schrik hebben voor hoge kosten bij het verzenden van de uitnodigingen. 

Stijlvol en simpel.

Omdat wij jullie houten uitnodiging bruiloft niet drukken, maar laseren zijn jullie natuurlijk beperkt in kleurgebruik. Dit zorgt voor een simpele, maar elegante look. 

Natuurlijk zijn er nog tal van mogelijkheden om van jullie uitnodiging een echt persoonlijke kaart te maken. Zo kan je nog spelen met lettertypes, symbolen… en als jullie kiezen voor een afwerking met droogbloemen kunnen jullie vrij een kleurtje kiezen. Het voordeel van hout is dat het met praktisch elke kleur mooi samen past.

Houten save the date kaart, bedankjes.

Liever ook een save the date kaart in hout? Het kan! Via de editor kan je eenvoudig de teksten aanpassen en onze trouwkaarten omvormen tot jullie perfecte save the date kaart in hout. 

Willen jullie graag het thema hout voor jullie volledige bruiloft? Dan kunnen jullie ook een bijpassend gastenboek ontwerpen of een houten bord met daarop de tafelschikking of een welkomstboodschap. Wenskaarten en kleine cadeautjes kunnen jullie kwijt in een houten memory box

Ook bij het vragen van jullie getuigen kunnen jullie het houten thema gebruiken. Denk maar aan een houten wijnkist of een gepersonaliseerde flesopener

Populaire categorieën.