Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Gratis* proefdruk trouwkaart. Code: PD24WEDNL

home


Botanische trouwkaarten voor jullie mooiste dag!

Op zoek naar stijlvolle trouwkaarten om de juiste toon voor jullie botanische bruiloft te zetten? Met eucalyptus takjes, varens en andere groene bladeren zit jij helemaal goed! Onze designers hebben de botanische, groene trend op fantastische wijze vertaalt naar de allermooiste trouwkaarten. Natuurlijk prachtig afgewerkt met fonkelende folie, kalk omslagen en nog veel meer.

Thema bruiloft: botanisch groen

Jullie hebben een prachtig thema voor jullie trouwdag uitgekozen! Bovendien is botanisch helemaal hip, want groene planten zie je overal terug. Hebben jullie een speciale plant of bloem die je graag terugziet in de decoratie? Laat deze dan ook terugkomen op jullie uitnodigingen bruiloft.

Welke plant of bloem is jullie favoriet?

Er zijn een boel planten, maar ook bloemen, die passen in de botanische trend. We zetten er graag een paar voor jullie op een rijtje.

Romantische krans

Een mooie bloemenkrans is het toppunt van romantiek. Bovendien is de bloemenkrans helemaal niet meer ouderwets en helemaal terug van weggeweest! Natuurlijk wel in een nieuw jasje met designs van moderne bloemen. Je ziet het, ook voor een romantische trouwkaart zit je goed met het botanisch thema. 

Stijlvolle groene planten

Wil je botanisch volgens de allerlaatste trends? Ga dan voor groen met eucalyptus takjes of varens. Ze geven jouw trouwkaart een hele bijzondere uitstraling! 

Kruidentuintje

Ook een hele leuke twist aan je kaart: kruiden zoals rozemarijn of een lief kruidenbuiltje. Er is zo veel mogelijk. Mocht je vragen hebben over je favoriete kaart, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Botanisch met een gouden randje

Natuurlijk, botanische trouwkaarten zijn mooi in hun eenvoud. Maar misschien zijn jullie toch fan van een fonkelend detail op je uitnodiging? Ga dan voor een kaart met jullie namen of initialen in goudfolie. Dat geeft je kaart net een tikkeltje extra luxe!

Proefdruk trouwkaart botanisch

Na het zien van al dat moois rest je nog 1 ding: je favoriet kiezen! Of misschien twee favorieten? Customize naar wens via de online editor en bestel 2 proefdrukjes aan een gunstig kennismakingstarief. Thuis kun je dan kiezen welke van jouw creaties jullie gasten in de brievenbus kunnen verwachten. 

Alles voor de perfecte botanische bruiloft

Behalve de allermooiste uitnodigingen, vind je bij Tadaaz natuurlijk ook bedankjes en decoratie bruiloft. Zodat al het drukwerk voor jullie mooiste dag allemaal perfect bij elkaar past. Zelfs aan de bruiloft snoepjes voor het vullen van jullie originele trouwbedankjes is gedacht. Bovendien kun je bij ons ook echte droogbloemen en takjes eucalyptus bestellen om je feesttafels of bedankjes helemaal in die prachtige stijl af te werken.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.