Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Trouwkaarten met foto

101 Producten

Trouwkaarten met foto om jullie bruiloft aan te kondigen.

Gaan jullie binnenkort trouwen? Proficiat! Kondig het heugelijke nieuws stijlvol aan met een originele trouwkaart met eigen foto om naar je vrienden en familie te versturen. It’s gonna be a picture perfect wedding! 

Een foto trouwkaart in jullie favoriete stijl.  

In ons assortiment vind je voor elk wat wils. Van klassieke, vintage trouwkaarten, over romantische en chique trouwkaarten, tot trendy trouwkaarten. Eerder op zoek naar een luxe trouwkaart? Ontdek dan onze collectie huwelijksuitnodigingen met foto en goudfolie. Laat je kaart schitteren met koper-, zilver- of goudfolie. Voor welke stijl kiezen jullie? 

 

Wat ook jullie thema wordt, van boho wedding tot prinses huwelijk in een kasteeltje. Wij hebben een ruim aanbod voor alle stijlen. Filter eenvoudig op stijl, kleur en formaat om op zoek te gaan naar jouw droomkaart. 

Jullie uitnodiging bruiloft op maat. 

Kies je favoriete design uit ons aanbod en personaliseer naar wens. Via de online editor voeg je heel eenvoudig jouw eigen tekst, jullie namen en een mooie foto van jullie samen toe. Bovendien kan je het lettertype en de kleur van je kaart wijzigen. Je ontwerpt je perfecte trouwkaart volledig naar eigen smaak. 

Of ontwerp jullie trouwkaart op maat door een volledig eigen ontwerp te maken!

Een originele trouwkaart voor een origineel stel.  

Wat dacht je trouwens van een trouwkaart met foto in een originele vorm? Ga bijvoorbeeld voor een paspoort of een postkaart als jullie in het buitenland trouwen. Of een zwarte pochette in luxe soft touch papier met foliedruk dat er uit ziet als een filmticket! Dat is pas een unieke huwelijksuitnodiging!

Een trouwkaart met foto maak je eenvoudig zelf. 

Vind je in ons aanbod trouwkaarten met foto toch niet helemaal jullie ding? Bekijk dan zeker eens alle trouwkaarten. Want met onze handige editor voeg je eenvoudig een foto toe aan eender welke kaart. Wie van simpel houdt kan ook een kaart uit eigen ontwerp kiezen. Voeg een foto toe, kies een leuk lettertype voor jullie namen en datum et voila, jullie simpele, maar stijlvolle trouwkaart met foto is helemaal klaar. 

 

Save-the-date kaarten met foto in dezelfde stijl. 

Ga voor een mooi totaalplaatje en kies voor save the date kaarten in dezelfde stijl als jullie trouwkaart met foto. Als jullie een verlovingsshoot gedaan hebben kunnen jullie bijvoorbeeld kiezen voor een foto uit dezelfde shoot. Spaar jullie favoriete foto voor de trouwkaart, maar licht al een tipje van de sluier op met de foto op jullie save the date. 

 

Een foto kiezen voor jullie foto trouwkaart. 

De uitnodiging voor jullie grote dag moet natuurlijk perfect zijn. Neem dus voldoende tijd om de perfecte foto uit de kiezen. Duik in jullie foto archief en zoek een schattige foto van het begin van jullie relatie of doe een verlovingsshoot. 

Maak een afspraak met een fotograaf of vraag jullie getuigen of ceremoniemeester om even fotograaf te spelen. Deze laatste optie zorgt misschien wel voor heel wat spontane foto’s, want bij jullie getuigen kunnen jullie vast en zeker jezelf zijn. Trek naar een mooi plekje of een plek die een speciale betekenis heeft voor jullie en maak er een leuke dag van. De liefde spat ongetwijfeld van jullie trouwkaart! 

Let op als je graag tekst op je foto wilt typen dan zorg je best voor een effen vlak in je foto. Dit kan de lucht zijn, maar ook een muur in een hippe kleur of donkere struiken… Zo ben je zeker dat je een plaatsje op de foto hebt waar je tekst goed zichtbaar zal zijn. 

 

Zelf foto trouwkaarten maken.

Zelf een trouwkaart met foto maken is helemaal niet moeilijk. Kies je favoriete kaart uit ons uitgebreid aanbod foto’s en pas aan naar jullie wens. Zo kun je jullie mooiste dag in stijl aankondigen met een trouwkaart die bij jullie past. 

Heel wat trouwkaarten met foto hebben al een foto in het voorbeeld. Om deze aan te passen klik je op de foto en zet je er je eigen foto in. Koos je voor een template zonder foto, dan kan je heel eenvoudig je eigen foto toevoegen in onze editor. Vaak is er nog plaats voor een foto of timeline aan de binnenzijde van een dubbel kaartje. 

 

Een mooi trouw assortiment met foto’s. 

Het foto thema is een leuk thema om door te trekken in de rest van de bruiloft. Zo bestaan er tal van leuke concepten om tafelnummers mee te delen waarbij je foto’s kan gebruiken. Hang de ontvangstruimte van de feestlocatie vol met foto’s van jullie twee en neem jullie gasten mee op een reis door de jaren heen. 

Verras jullie gasten achteraf met een leuk bedankje bruiloft dat past bij jullie trouwkaart. Ook op de bedankkaartjes kan je jullie mooiste trouwfoto kwijt.