Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Communie uitnodigingen

159 Producten
logo
origineel communiekaartje voetbal met goudfolie TA1227-2400001-15 1
origineel communiekaartje voetbal met goudfolie TA1227-2400001-15 2
Nieuw
logo
communiekaart met bloemenkrans en goudfolie TA1227-2300038-15 1
communiekaart met bloemenkrans en goudfolie TA1227-2300038-15 2
logo
leuke uitnodiging communie met 2 foto s TA1227-1400010-15 1
leuke uitnodiging communie met 2 foto s TA1227-1400010-15 2
logo
uitnodiging met naam en stipjes in feestelijke folie TA1227-2400049-15 1
uitnodiging met naam en stipjes in feestelijke folie TA1227-2400049-15 2
Nieuw
logo
communie uitnodiging met bloemenkrans kelk en duif TA1227-2400038-15 1
communie uitnodiging met bloemenkrans kelk en duif TA1227-2400038-15 2
Nieuw
logo
stoere game uitnodiging TA1227-2300053-15 1
stoere game uitnodiging TA1227-2300053-15 2
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw

De perfecte communie uitnodigingen.

De datum van het communiefeest prijkt al lang op de kalender. Die speciale dag waarop dochter of zoon een stukje dichter bij volwassenheid komt en dat is een moment dat gevierd moet worden. De Eerste Heilige Communie werd met vriendjes en vriendinnetjes al lang voorbereid in klas of in de catecheselessen en ook thuis wordt er een leuk feestje voorbereid.

Om alle genodigden al lang van tevoren naar dit prachtige feest te laten uitkijken, kan je hen een prachtige communie uitnodiging overhandigen of opsturen. Zo licht je misschien al een tipje van de sluier als het themafeestje zal worden en kunnen ze de datum ook al vol verwachtingen aanstippen in hun agenda.

Communie uitnodigingen in uiteenlopende stijlen.

De mogelijkheden voor je uitnodiging zijn eindeloos. Zelfs als je een ontwerp hebt gekozen, kan je samen met zoon- of dochterlief nog naar hartenlust personaliseren door kleuren aan te passen. Daarnaast vul je natuurlijk je eigen tekst in, personaliseer je met je eigen foto en kan je leuke symbolen toevoegen op je kaart.  

Wil je zoon of dochter graag laten mee kiezen? Gebruik dan onze handige filters. Het grote aanbod aan kaarten kan je alvast verkleinen door alleen de jongens uitnodigingen of alleen de meisjes uitnodigingen te tonen.

Communiekaartjes met foto.

Uitnodigingen met een foto geven al zeker een heel speciaal gevoel. Het kan een mooie foto zijn die jullie al hadden of misschien eentje van de fotoshoot die jullie georganiseerd hadden voor deze speciale gelegenheid. Op de uitnodiging wil je misschien nog niet te veel prijsgeven over de speciaal uitgekozen outfit van de communicant en dat hoeft ook niet. Je kan een leuk detail tonen zoals een top van een schoen, een handtasje, speldje … Zo kan je de genodigden al wat teasen voor de grote dag. Zonder foto is ook zeker een leuke optie. Die foto’s van de communicant waar je zo trots op bent, kunnen dan aan bod komen op de bedankkaartjes.

Communiefeestje in een thema.

Want misschien is de favoriete uitnodiging van jouw communicant in een fleurige of stoere variant van het jungle thema. Dat thema is wel heel erg populair bij de jongens en meisjes die communie gaan doen in 2020. Meisjes vinden het vaak wel leuk om een touch of gold op hun uitnodiging te hebben en vinden kaarten afgewerkt met goudfolie heel mooi. De verdere versiering en kleding kan ook heel leuk met die ‘touch of gold’ want er zijn heel veel gouden details te vinden in de winkels. Misschien zijn de boys er wel meer voor te vinden om hun sportiviteit in de kijker te zetten en kiezen voor een stoere uitnodiging. Wat geweldig om een kaart te versturen die helemaal bij de communicant past. 

Communiekaarten zelf maken.

Maar feestjes hoeven natuurlijk niet altijd een duidelijk thema te hebben. Een basic kaartje is vaak ook heel geslaagd... Met de naam van je communicant in blinkende goudfolie op de voorkant van de uitnodiging is hij of zij helemaal de blits. Combineer met een mooie foto voor een super persoonlijk resultaat. 

Laat het feestbeest communie kaarten kiezen.

Wil je zoon of dochter graag zelf de uitnodiging voor het communiefeest kiezen? Super. Verklein het aanbod door alleen de jongens uitnodigingen of meisjes uitnodigingen te selecteren. Heb je een sportief feestvarken, dan kun je voor dit thema kiezen in de filters.  Ook stoer of bijvoorbeeld jungle zijn opties die je kunt aanklikken zodat de keuze voor de perfecte communiekaart in 1-2-3 gemaakt is. 

Bestel een proefdruk van jouw creatie.

Is het favoriete kaartje gekozen en heb je deze helemaal naar wens aangepast? Bestel dan een proefdruk zodat je zeker weet dat de uitnodiging helemaal naar wens is. Bovendien is het leuk om al eens te zien welke uitnodiging bij vrienden en familie op de mat zal vallen.

Een leuk extraatje.

Wil je helemaal opvallen met jouw uitnodiging, kies dan voor een kaart met goudfolie, met een paperclipje voor jongens of voor meisjes, een uitsparing zoals het vliegtuigje, een speciale vorm … Voor originele communie uitnodigingen ben je bij Tadaaz helemaal aan het juiste adres. 

De snelle levering, super vriendelijke klantendienst en perfecte kwaliteit krijg je er allemaal bij.

Een mooi geheel met bedankjes en tafeldecoratie.

De uitnodiging was al een tipje van de sluier maar je kan deze stijl heel leuk door laten lopen in de aankleding van het feest. De feestlocatie wil je ongetwijfeld heel leuk aankleden met communie versiering zoals placemats, menukaarten en servetringen. Als deze allemaal in hetzelfde thema passen, geeft dat alvast een heel erg gezellige sfeer. En dan is deze feestlocatie nog niet eens gevuld met jouw lieve familie en vrienden. Wat zal dat een knalfeest worden.

Communiekaarten van Tadaaz: de voordelen.

Je communie uitnodigingen bestellen bij Tadaaz, dat heeft een aantal voordelen. 

  • Kies een ontwerp uit onze uitgebreide collectie communiekaartjes of maak je ontwerp helemaal zelf
  • Een eenvoudige editor met een heleboel mogelijkheden om je design te personaliseren
  • Bestel een proefdruk vanaf €1 inclusief verzending 
  • Werk je kaartje af met een bijpassende envelop en sluitzegel om het helemaal af te maken 
  • Bestel meteen ook bijpassende stickers, bedankjes en versiering voor je feest om het plaatje compleet te maken

Vragen? Onze klantendienst staat paraat.

Heb je vragen over je bestelling of heb je hulp nodig tijdens het personaliseren? Onze klantendienst staat steeds paraat om je te helpen. Check zeker ook onze FAQ's. Misschien vind je daar al een antwoord op je vraag. 

 

Zelf een communiekaart maken is heel eenvoudig. Kies een leuk design uit ons uitgebreid aanbod en start met personaliseren. In onze editor pas je eenvoudig tekst, foto’s, achtergronden, foliekleur… aan om je kaartje uniek te maken.

Het aantal communiekaartjes dat je nodig hebt hangt af van hoeveel mensen je wilt uitnodigen op het feestje. Maak vooraf een lijstje van de mensen of gezinnen die je wilt uitnodigen. Zo bestel je zeker genoeg uitnodigingen. Bestel minstens evenveel bedankkaartjes en bedankjes. Zo kan je iedere genodigde of ieder gezin dat te gast was achteraf nog iets meegeven. Bij communiebedankjes reken je best ook een extra bedankje voor de kindjes op het feest.

Bij Tadaaz bestel je al een proefdruk van je kaartje vanaf €1. Hou zeker onze social media in het oog of schrijf je in op onze nieuwsbrief, want we doen regelmatig een gratis proefdrukken actie waarbij je je proefdruk volledig gratis kan bestellen.

De communie uitnodigingen kan je best een maand voor het feest versturen. Zo weten vrienden en familie wanneer ze op het feest verwacht worden. En dan vanaf nu: aftellen geblazen!

Populaire categorieën.