Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Bedankkaartjes41 producten

logo
foto-bedankkaartje-geboorte-TA0517-2000004-15-1
logo
bedankkaartje-geboorte-droogbloemen-TA0517-2100036-15-1
logo
bedankkaartje-met-droogbloemen-en-vlindertjes-TA0517-2200014-15-1
Nieuw
logo
geboorte-bedankkaartje-met-eucalyptus-en-goudfolie-TA0517-2000006-15-1
logo
foto-bedankkaartje-geboorte-vintage-look-TA0517-2200008-15-1
logo
bedankkaartje-geboorte-leather-look-met-koperfolie-TA0517-2200005-15-1
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo


Bedankkaartjes met foto van je baby

Een herinnering aan het mooiste moment in jullie leven

 Jullie baby is geboren! Dit wondertje eindelijk in je armen te kunnen sluiten is veruit het mooiste moment in jullie leven. Tijd om de originele geboortekaartjes te versturen. Dierbaren zullen jullie kindje snel willen komen bewonderen. En jullie willen je zoon of dochter vol trots aan iedereen voorstellen.

Kraamfeest of kraambezoek?

Kraambezoek kun je natuurlijk thuis ontvangen, gezellig op de bank onder het genot van koffie en beschuit met muisjes. Maar misschien willen jullie thuis vooral rust de eerste weken als ‘nieuw’ gezin? Dan is de keus voor kraamfeest snel gemaakt. Gewoonlijk wordt een kraamfeest zo'n 6 tot 8 weken na de bevalling gegeven. Nodig iedereen uit met een leuke babyborrelkaart om de geboorte  van jullie baby te vieren.

Dit allereerste feestje wil je tot in de puntjes voorbereiden. Dit kan met passende geboorte versiering en mooie geboorte traktaties om jullie gasten te verwennen aan het einde van de babyborrel. Wij hebben bedankjes in alle soorten, maten en kleuren, met foto en zonder foto. Bedankjes zijn de finishing touch voor een onvergetelijke babyborrel!

Baby bedankkaartjes met foto: een persoonlijk aandenken

Iedereen is jullie kindje komen bewonderen, thuis of op de babyborrel. Jullie zijn verwend met prachtige kraamcadeaus of misschien is de spaarpot van jullie zoon of dochter al goed gevuld… Allemaal lieve attenties van mensen die jullie dierbaar zijn. Nu wil je graag laten zien hoe dankbaar jullie hiervoor zijn. Stuur daarom een persoonlijk en uniek baby bedankkaartje met de mooiste foto van jullie kleintje.

De mooiste geboortekaarten in een handomdraai

 Je maakt je stoere geboortekaartjes online via onze editor. Als jullie baby is geboren pas je de laatste gegevens aan en je bestelt jouw kaartjes in een handomdraai. Kies hierbij voor een mooi gekleurd envelopje om je kaartjes in te versturen en voor leuke, bijpassende adresstickers waarop je de adressen kunt printen. Of een sluitsticker om de achterkant van je envelopje wat extra kleur  te geven. Want ook voor de verzending van de kaarten ben je bij ons aan het goede adres. Wij denken echt aan alle details!

Zelf online je unieke baby bedankkaartje maken

 Op deze eenvoudige manier bestel je ook je baby bedankkaartjes bij Tadaaz. We hebben leuke modellen voor je ontworpen. Kies je favoriete design uit ons assortiment vrolijke en lieve bedankkaartjes. Plaats de mooiste foto van je zoon of dochter op de voorkant. Op de achterkant is genoeg plaats voor een mooi woordje van dank. Je kunt de kleur van je kaartje aanpassen en je favoriete motiefje toevoegen aan jouw persoonlijke ontwerp. Je ziet, ook je geboorte bedankkaartje is in 1-2-3 online gemaakt. Bestel het samen met een lief gekleurd envelopje en een leuke sluitsticker voor een schattig geheel.

Tip: Wil je niemand vergeten? Stuur dan iedereen die je een geboortekaartje hebt gestuurd ook een geboorte bedankkaartje.

Inspiratie voor je bedankkaartjes

Natuurlijk prijkt de mooiste foto van jullie wonder op het bedankkaartje. Daarnaast wil je iedereen op een originele manier bedanken voor hun mooie wensen en cadeaus. We helpen je graag op weg met een tekstje voor het bedankkaartje:

  • Super bedankt voor alle lieve attenties die wij hebben mogen ontvangen bij de geboorte van ...
  • Bedankt voor alle lieve berichtjes en cadeautjes. Mijn ouders en ik stralen van geluk! Kom je snel nog eens langs? Liefs ...
  • Bedankt voor alle lieve cadeautjes, berichtjes en de vele knuffels die ik mocht ontvangen bij mijn geboorte! Wat ben ik verwend! Kusje van ….
  • Super bedankt voor de vele berichtjes en cadeautjes! Mijn ouders en ik zijn in de wolken met zoveel lieve wensen! Liefs, ...

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent

 Heb je hulp nodig bij het maken van jouw geboorte bedankkaart? Aarzel dan niet en neem snel contact op met onze behulpzame klantenservice! We helpen je graag bij vragen over de editor, eventuele ontwerpjes die je hebt gemaakt of als je hulp nodig hebt met je tekst of foto. Geen vraag is ons teveel, want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Veel plezier met het vinden, maken, bestellen en verzenden van jouw eigen baby bedankkaarten!