Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Geboortekaartjes origineel102 producten

logo
ovaal-geboortekaartje-met-sterrenbeeld-en-goudfolie-TA05500-2200115-15-1
Nieuw
logo
rond-geboortekaartje-leeuw-TA05500-2200070-15-1
Nieuw
logo
geboortekaartje-met-hippe-vorm-en-goudfolie-TA05500-2200120-15-1
Nieuw
logo
geboortekaartje-baby-paspoort-buromac-589024-TA589-024-15-1
logo
buromac-paspoort-geboortekaartje-buromac-581031-TA581-031-15-1
Nieuw
logo
bohemian-geboortekaartje-ovaal-met-goudfolie-TA05500-2200021-15-1
logo
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
Houten kaart
logo
Met houten figuurtje
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo


Originele geboortekaartjes, uniek en bijzonder!

Een baby op komst. Blijheid, vreugde en heel veel leuke reacties van iedereen om je heen! En als je baby geboren is wil je dit zo snel mogelijk aan familie en vrienden laten weten. Doe dit met een Tadaaz geboortekaartje. Ons aanbod originele geboortekaartjes zal je verrassen. Geniet van je zoektocht naar het perfecte geboortekaartje voor jouw wonder.

Originele geboortekaartjes maken

De meest originele geboortekaartjes ontwerpen, dat is onze missie! We zijn dan ook gedreven om onze collectie geboortekaartjes steeds uit te breiden met bijzondere ontwerpen. Door middel van de handige filters kun je verschillende stijlen en thema's selecteren. Ga op zoek en vind je favoriete originele geboortekaart.

Unieke geboortekaartjes in originele vormen

Heel bijzonder en dus origineel zijn onze geboortekaartjes in bijzondere vormen. Een geboortekaart in de vorm van een tipi-tentje, originele geboortekaartjes hout of een vlaggenlijn. Voor zowel jongens als meisjes hebben wij deze speciale kaartjes in het aanbod. En ja, ook aan originele geboortekaartjes tweeling hebben we gedacht! Je ziet, onze collectie blinkt uit in originaliteit.

Bijzondere geboortekaartjes met eigen foto

Je geboortekaartje is pas echt origineel en uniek met de mooiste foto van jullie kleine kindje. We hebben standaard fotokaarten in het assortiment. Daarnaast kun je op elk gewenst kaartje een fotovak toevoegen. Zo heeft niemand exact hetzelfde kaartje en heb je echt een 'one of a kind' geboortekaartje! Precies wat jij wil.

Een uniek geboortekaartje voor jullie wonder

De geboorte van jullie kindje is heel bijzonder en daar hoort een even bijzonder geboortekaartje bij. Bij Tadaaz vind je geboortekaartjes die net even anders dan anders zijn. Het maakt eigenlijk niet uit welke stijl je zoekt. We bieden jou de leukste kaartjes in allerlei stijlen, smaken en … voor elk budget. Een origineel geboortekaartje kan klassiek zijn, maar ook retro/vintage of romantisch. In elke stijl is een origineel design te vinden. Gebruik de filters naar hartenlust en vind jouw perfecte geboortekaartje.

Proefdruk origineel geboortekaartje

Leuk, speciaal, bijzonder… Voldoet het kaartje aan al jouw eisen? Maak het persoonlijk via de online editor. Voeg jouw eigen tekst, foto en symbooltjes toe en bestel een proefdruk van jouw eigen unieke geboortekaart. Dan weet je zeker dat het kaartje écht helemaal is zoals jij het wil. 

Jouw originele geboortekaartjes versturen

Natuurlijk is het leuk om je kaartjes zelf in de envelopjes te doen en te versturen. Combineer met een sluitsticker en jouw speciale geboortekaart valt als een cadeautje bij iedereen op de mat. Maar voor diegenen die dit niet zien zitten hebben wij onze handige verzendservice! Wij zorgen er dan voor dat jouw geboortekaartjes snel en correct verstuurd worden.

Kraamborrel, geboorte bedankjes en meer

Als jullie zoon of dochter eindelijk is geboren willen jullie dit geluk graag met iedereen delen. Kies je ervoor om iedereen uit te nodigen voor een kraamborrel? Bestel dan ook borrelkaartjes die helemaal matchen bij de geboortekaarten van jullie wondertje. Uiteraard gaan jullie gasten niet met lege handen naar huis. Op onze site vind je namelijk de leukste geboorte traktaties: van blikken doosjes tot snoepzakjes. Alles om de geboorte van je zoon of dochter te vieren vind je bij Tadaaz!

De klantenservice Tadaaz is er voor jou!

We kunnen ons voorstellen dat niet alles helemaal duidelijk is tijdens je zoektocht naar het perfecte geboortekaartje. We helpen je graag met al jouw vragen en opmerkingen. Neem zeker even contact op met onze klantenservice!