Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Geboortekaartjes zilverfolie

15 producten

Geboortekaartjes zilverfolie voor de liefste baby!

Als jullie kindje geboren is wil je graag een uniek geboortekaartje versturen. Dat weten wij als geen ander! Hoe zorg je ervoor dat jouw kaartje in het oog springt? Met een foliedruk geboortekaartje zit je altijd goed. Je kindje wordt op een stralende manier voorgesteld aan vrienden en familie.

Fonkelende zilverfolie geboortekaartjes 

Het geboortekaartje voor je kindje is heel belangrijk. Bovendien wil je dat de afwerking van de kaartjes perfect is. Met een zilverfolie geboortekaartje van Tadaaz weet je zeker dat je kaartjes van topkwaliteit verstuurt. We nemen je mee om de perfecte geboortekaartjes met folie voor jouw kindje te vinden!

Een geboortekaartje met foliedruk 

Een kaartje met een wauw-effect, dat is een  geboortekaartje waarop de naam van je kindje in blinkende folie gedrukt wordt. Het geeft jouw babykaart een luxe uitstraling. In onze collectie foliedruk vind je geboortekaartjes met goudfolie, zilverfolie, koperfolie en rosé folie. Dus welke kleur folie jij ook zoekt, je vindt het bij Tadaaz!

Prachtige details afgewerkt in zilverfolie

In ons aanbod vind je kaartjes met standaard zilverfolie details, zoals een zilveren giraffe op luxe antraciet papier. Maar natuurlijk is het ook mogelijk de naam van je zoon of dochter in zilver te laten drukken op je geboortekaart. 

Ontwerp een uniek geboortekaartje met foliedruk

Geef een luxe touch aan je geboortekaartjes met foliedruk, de trend van het moment! Ontdek je favoriete kaartje en bestel in slechts 3 stappen je gratis proefdruk:

  1. Kies je favoriete foliedruk geboortekaartje
  2. Customize naar wens
  3. Bestel een proefdruk en laat je verrassen!

Je geboortekaartjes laten drukken en versturen 

Tevreden? Yes! Dan hoef je nu alleen nog maar te wachten tot jullie wonder op de wereld komt. Ga terug naar je account en maak je geboortekaartje compleet met de laatste gegevens zoals de juiste geboortedatum en het gewicht. Wij doen nu waar we goed in zijn en drukken jullie kaartjes in een handomdraai.

Je kunt de kaartjes in 1 pakket laten versturen aan je thuisadres. Zodat je zelf de kaartjes in de envelopjes kunt stoppen en verzenden. Maar je kunt ook alles uit handen geven en de volledige verzending aan ons overlaten. Interesse? Neem dan contact op met onze klantenservice voor alle info over onze handige verzendservice! We helpen je graag verder.

Sluitstickers en geboorte traktaties

Maak je geboorte assortiment compleet en bestel prachtige sluitzegels in goudfolie, koperfolie of zilverfolie. Wat een perfecte toevoeging aan jouw kaartje met foliedruk. Dat wauw-effect waarnaar jij op zoek bent vind je ongetwijfeld bij Tadaaz!