Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Fotodecoratie0 producten

Geen resultaten


Fotodecoratie als cadeau voor communie- of lentefeest

 

Tover de mooiste foto's van het communie- of lentefeest van je zoon om in de leukste gepersonaliseerde geschenken. Van fotocadeaus om uit te drinken en te eten, tot geschenken om je in de watten te leggen, je kantoor op te vrolijken of gewoon ter decoratie.

 

Fotopaneel communie als origineel fotocadeau

Een mooi cadeau vinden voor een communie of lentefeest is geen gemakkelijke opdracht. Je wil misschien meter, peter of grootouders bedanken voor hun steun en cadeautjes, en dat wil je natuurlijk doen met een origineel geschenk.

Geen beter idee dan een cadeau met foto’s! Maak je eigen ontwerp van een leuk fotopaneel dat dient als het ideale geschenk om hen in de bloemetjes te zetten. Bovendien denken ze op die manier nog vaak terug aan die bijzondere dag.

 

Of je nu je eerste communie, plechtige communie of lentefeest viert, een fotopaneel is altijd een schot in de roos. Je kan zelf een originele foto maken of misschien heb je al de mooiste communiefoto’s laten maken. 

 

Je zoon of dochter zal schitteren op dat prachtige fotopaneel. Je kan kiezen voor één foto met teks tof je kan ook gaan voor een fotocollage. Het beste idee als je niet kan kiezen tussen al die leuke communie foto’s.

 

Je kan ook gaan voor een fotopaneel dat in dezelfde lijn ligt als de originele communiekaarten. Alles in dezelfde stijl, origineel! Je communie uitnodiging blijft op die manier nog lang nazinderen en zal misschien nog meermaals een gespreksonderwerp worden.

 

Sneeuwbollen communie, een origineel gepersonaliseerd cadeau

Een onvergetelijk cadeau kopen is geen gemakkelijke opdracht. Bepaalde personen spelen een belangrijke rol in de voorbereiding van het communie- of lentefeest van je zoon of dochter. Je wil hen dan ook op een bijzondere manier bedanken!

 

Een origineel foto cadeau is dan wat je zoekt. Sneeuwbollen met foto voldoen perfect aan die voorwaarden! Persoonlijk? Check! Origineel? Check! Mooi? Check!

 

Personaliseer een originele sneeuwbol met foto en/of eigen tekst. Je kan kiezen voor een persoonlijke boodschap om hem of haar te bedanken. Je kan ook voor meerdere foto’s kiezen als je niet kan kiezen tussen al die mooie communiefoto’s.

 

De sneeuwbollen communie zijn perfect om een mooi plaatsje te krijgen bij meter, peter of grootouders thuis. Schudden maar en klaar! Niet alleen leuk om naar te kijken, ze zullen ook vaak herinnerd worden aan dat prachtige feest!

 

Gepersonaliseerd glitterframe communie, een schitterend cadeau

Als we iemand een cadeau willen geven, willen we natuurlijk gaan voor een schitterend exemplaar! Met een gepersonaliseerd glitterframe slaag je daar voor de volle 100% in.

 

Voeg er een originele eigen foto aan toe, schudden maar en je hebt een schitterend foto cadeau op een heel eenvoudige manier. Je kan ook gaan voor een fotocollage. Je kan misschien niet kiezen uit al die prachtige foto’s, dan is dat de perfecte oplossing. 

 

Heb je liever een bijzondere boodschap in plaats van een eigen foto? Of misschien wil je wel foto en tekst op het glitterframe communie plaatsen. Dat kan allemaal! Zoek je favoriete ontwerp uit en personaliseer naar wens.

 

Je naam en de datum van je feest toevoegen is ook een leuk idee. Zo vergeten jullie nooit meer die speciale datum waarop jij het feestvarken was! In combinatie met een foto of een origineel lettertype krijg je een geweldig resultaat.

 

Het ideale geschenk om meter, peter, grootouders te bedanken naar aanleiding van je communie of lentefeest. Die mensen hebben waarschijnlijk heel veel voor jullie gedaan en je wil hen daarvoor bedanken. Je hebt misschien ook een prachtig cadeau gekregen als feestbeest en ook daarvoor wil je hen bedanken.

 

Een gepersonaliseerd cadeau zorgt altijd voor een WAUW-effect. Het is niet alleen een mooie herinnering aan die bijzondere dag, ze kunnen het een prachtige plek geven bij hen thuis, naast de uitnodiging, het bedankkaartje en het bedankje. Een glitterframe met foto is het cadeau dat je zoekt!

 

Dankzij het glitterframe kan elke dag van je meter, peter of grootouders op een schitterende manier beginnen. Leave a little spark wherever you go…