Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Houten flesopener met naam

Wil je een leuk gepersonaliseerd cadeau geven voor een leuke prijs? Een houten flesopener is het ideale cadeau voor een bijzonder moment.

Gepersonaliseerde flesopeners met eigen tekst

De flesopeners laten bedrukken is heel eenvoudig online, je kunt er zelfs je eigen tekst op personaliseren! De bedrukte flesopener is het ideale geschenk voor een vriend of vriendin, broer of die lievelingsoom die dol is op een lekker biertje.

Flesopeners bedrukken is een uniek cadeau, je kunt er een super leuke boodschap opzetten die mooi in het houten handvat gelaserd wordt. De flesopener is praktisch en kan veel gebruikt worden dus het is totaal geen nutteloos cadeau, integendeel!

Het perfecte Vaderdag cadeautje

Weet je ook nooit wat je voor Vaderdag moet kopen of hoe je jouw opa nog eens wil verrassen met iets kleins? Dan is zo'n houten flesopener met zijn naam of een persoonlijke boodschap het perfecte geschenk.

Op de flesopener kun je een leuke quote laten zetten of de naam van de ontvanger. De flesopener is ook ideaal om iemand te bedanken. Want een biertje na het klussen, daar past zo’n opener zeker bij!

Een gepersonaliseerde wijnkist: het ideale cadeau 

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau en kun je niet meteen iets bedenken? Als je met een wijnkenner te maken hebt, is een bedrukte wijnkist zeker een leuk cadeau idee! Zoals Martien Meiland zou zeggen: “Wijnen, wijnen, wijnen!”

De houten kist biedt plaats aan een fles wijn en op de voorzijde is er voldoende ruimte voor jouw eigen persoonlijke boodschap óf een unieke foto! Je kunt zelf kiezen welke lekkere fles wijn je erin doet.

Wijnkist met foto als cadeau voor peetouders

Wil je een cadeautje geven dat altijd goed zit aan de peetouders van je kindje? Kies dan een eigen foto en laat hem bedrukken op een houten wijnkist. Nog even kiezen tussen rode wijn en witte wijn en je bent helemaal good to go! 

Vind je het moeilijk om zelf wat te ontwerpen? No worries. Op onze site vind je verschillende ontwerpen. Bedenk eerst even of je er een foto op wil hebben of niet. Dat hoeft natuurlijk niet, je kunt ook een leuke of inspirerende quote laten laseren op de kist. Veel succes met ontwerpen! 

Een wijnset, leuk voor elke wijnliefhebber!

Een luxe wijnset is leuk om te geven én te krijgen. Het bamboe kistje is heel geschikt om je eigen tekst op te plaatsen. Wat een origineel en persoonlijk cadeautje voor verjaardag, kerst of welk ander speciaal moment dan ook.

Populaire categorieën.