Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Fotopanelen

37 Producten

Je leukste foto op aluminium: het perfecte fotopaneel!

Breng sfeer in je interieur of kantoor met een mooi fotopaneel!  Onze aluminium fotopanelen zijn ideaal om jouw allermooiste herinneringen te bewaren. Bovendien is het een uniek, gepersonaliseerd cadeau voor een bijzonder moment!

Je mooiste foto afdrukken op aluminium

Wil je jouw leukste herinnering in de woonkamer vereeuwigen? Of wil je graag een persoonlijk cadeau geven aan een bijzonder iemand? Personaliseer een prachtig fotopaneel met jullie allermooiste foto's! Een onvergetelijk gepersonaliseerd cadeau voor een uniek moment.

Een fotopaneel met jouw leukste foto’s erop vormen een leuk geheel. De matte afwerking geeft het een stoere look en het aluminium zorgt ervoor dat het in elke woonkamer past. Dit cadeau zal zeker in de smaak vallen. Je kunt kiezen tussen een liggend, staand of vierkant fotopaneel! Liever een fotocollage op je fotopaneel? Dat is zeker mogelijk. Ga op zoek naar het perfecte fotopaneel.

Fotopanelen voor aan de muur

Behalve fotopanelen in de vorm van een fotolijst, vind je ook fotopanelen muur! Want het allermooiste schilderij aan jouw muur is toch een mooie vakantie- of trouwfoto. Als je deze foto's afdrukt op aluminium panelen krijg jij een prachtige collage in jouw woonkamer!

Fantastisch cadeau voor de liefste mensen om je heen

Dit cadeau kan heel leuk zijn voor een communiefeest van je dochter of zoon, je kunt haar of zijn leukste foto erin verwerken en zo deze dag opnieuw herbeleven. Plaats het fotopaneel in de woonkamer of als decoratie in zijn/haar slaapkamer.

Fotopanelen zijn ook een ideaal cadeau voor oma en opa! Kies de leukste foto’s van de kleinkinderen en plaats deze in een fotocollage op het aluminium fotopaneel! Deze zal ongetwijfeld een ereplaatsje krijgen.

Doe je mooiste herinnering cadeau met je foto op aluminium! De foto panelen hebben een stoere uitstraling en geven jouw foto’s de look waarnaar jij op zoek bent.

Populaire categorieën.