Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Originele cadeaus voor een bruiloft

Fotocadeau voor een bruiloft

Een origineel cadeau voor een bruiloft vinden is niet makkelijk. Natuurlijk wil je graag iets geven waar de bruid en bruidegom iets aan hebben. En geld is een veelgevraagd huwelijkscadeau. Maar hoe maak je van geld een leuk en origineel cadeau? Door te combineren met een uniek fotocadeau maak je het geven van geld toch persoonlijk. Jouw cadeau zal lang gekoesterd worden!

Originele cadeaus voor getuigen

Je wilt de mensen die de hele dag aan je zijde staan op je bruiloft graag in het zonnetje zetten? Bedank de getuigen of de ceremoniemeester dan met een uniek trouwcadeau. Bij Tadaaz hebben we leuke cadeaus die je kunt personaliseren met je eigen tekst en foto’s. Een persoonlijk fotocadeau is het perfecte aandenken aan jullie mooie dag. Met een fotocadeau geef je een blijvende herinnering!

Persoonlijke fotocadeaus online bestellen

Heb je hulp nodig bij het vinden van een origineel huwelijkscadeau? Wij hebben leuke producten die je helemaal persoonlijk kunt maken met een foto en een leuke tekst.  Bovendien heb je jouw bestelling al binnen een paar dagen in huis. Je maakt iets heel bijzonders dat zeker gekoesterd zal worden door de ontvanger!

Fotocadeau mok

Zoek je een origineel trouwcadeau dat bovendien dagelijks gebruikt zal worden? Kies dan voor een gepersonaliseerde koffiemok. Een bedrukte mok is super leuk om cadeau te doen. Je kiest een mok uit ons ruim assortiment en laadt via de online editor je favoriete foto en tekst op. Wij zorgen ervoor dat de mok met foto bedrukt wordt en binnen enkele dagen al bij jou geleverd is. Een persoonlijk cadeau dat je naar wens kunt vullen met geld, een cadeaubon, chocolade of …. De keuze is aan jou! Koffie en thee drinken uit een mok met eigen foto is elke dag een feestje.

Fotocadeau onderzetters

Je wilt een cadeau geven met meerdere mooie foto’s en tekst! Ga dan voor originele onderzetters met foto. Je mooiste herinneringen en een leuke quote worden vereeuwigd met dit leuke fotocadeau. De onderzetters worden per zes geleverd in een leuk doosje dat je bovendien ook kunt personaliseren met een foto van jullie. Zo’n leuke set onderzetters staat mooi op elke tafel!

Een koektrommel met foto

Een origineel en persoonlijk cadeau is een koekblik met een boodschap! Je kiest een leuk koekblik met de perfecte layout voor jouw mooiste foto, voegt een leuke boodschap toe en jouw persoonlijke trommel is al klaar! Je vult het met de lekkerste koekjes of chocolaatjes en smullen maar!

Fotocadeau dienblad

Kun je niet kiezen welke foto je wilt gebruiken? Kies dan een fotocadeau waarop je meerdere foto’s kunt plaatsen. Op een stijlvol dienblad maak je zelf een collage van je leukste herinneringen. We hebben verschillende varianten dienbladen, dus er is voor elk wat wils.

 Fotocadeau sneeuwbol

Wordt het een winterbruiloft? Dat is een sneeuwbol met foto wel een héél origineel idee! Kies de mooiste foto van het bruidspaar, verzin een leuke quote en pak de snowglobe leuk in. Jouw cadeau met foto zal een mooi plekje krijgen in de huiskamer!

De leukste fotocadeaus maak je online op onze website! Alle cadeaus bedrukt met foto zijn eenvoudig te maken via onze online editor en van hoogwaardige kwaliteit zodat de ontvangers er nog lang van kunnen genieten.