Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Online een cadeau bestellen om de VIP’s op jouw communiefeest te bedanken

Je Eerste Communie vier je samen met familie en dierbare vrienden. Natuurlijk heb je voor alle gasten een bedankje aan het eind van deze prachtige dag. Maar er zijn mensen die op deze dag een extraatje verdienen. De VIP’s zoals opa en oma en de peetoom of peettante bijvoorbeeld. De communie van je zoon of dochter is ook voor hen een belangrijk moment. Daarom is dit de perfecte dag om ze eens extra in het zonnetje te zetten!

Ben je op zoek naar hét perfecte cadeau voor de peetouders? Dé ideale verrassing voor opa en oma? Bij Tadaaz kun je kiezen uit een mooi assortiment originele cadeaus die je vandaag nog online kunt personaliseren en bestellen! Want over één ding is iedereen het wel eens: een persoonlijk cadeau werkt altijd! Daarom is de Eerste Communie het uitgelezen moment om de bijzondere mensen in je leven te verrassen. Tenslotte staan zij je zoon of dochter al jaren bij! Maak je keuze uit de verschillende cadeautjes in ons assortiment en bestel een fotocadeau dat alleen voor hen bestemd is!

Een fotocadeau voor dagelijks gebruik

Weet je al welk fotocadeau je gaat kiezen? We hebben superleuke producten die je elke dag weer kunt gebruiken. Maak het cadeau persoonlijk door de mooiste foto of de naam van je oogappeltje toe te voegen en bestel eenvoudig online de mooiste cadeaus!

Koekjestrommels

Kies bij Tadaaz een blikken koekjestrommel uit en geef het cadeautje een persoonlijke touch. Met je eigen foto en een lieve boodschap tover je de koekjestrommel eenvoudig om tot een gepersonaliseerd cadeau! Opa, oma en de peetouders zullen ongetwijfeld in de wolken zijn wanneer ze hun koekjestrommel uit de kast pakken. De doos kan natuurlijk ook gevuld worden met andere dingen, naaispulletjes bijvoorbeeld. Eén ding is zeker: dit fotocadeau krijgt nog jaren een centrale plaats in huis!

Koffiemokken

Zijn de speciale gasten op je feest gehecht aan hun kopje koffie ‘s ochtends? Dan weet je dat ze hun gepersonaliseerde mok elke dag zullen mogen bewonderen! De mokken zijn van topkwaliteit en vaatwasbestendig. Voeg ook hier je eigen foto, tekst en kleur toe voor een persoonlijke touch. De motiefjes vind je trouwens ook terug bij de communiekaartjes  en bedankjes voor een prachtig geheel van de Eerste Communie van je oogappel.

Maak een cadeau met meerder foto’s

Kun je niet kiezen welke leuke foto je wilt gebruiken voor jouw originele cadeau? Of heb je mooie kiekjes in overschot? Kies dan een fotocadeau waarop je meerdere foto’s kwijt kunt. Op het stijlvolle dienblad van Tadaaz maak je bijvoorbeeld zelf een collage van de leukste beelden.

Top idee: Gebruik een set onderzetters waarop je zelfs zes foto’s kwijt! Ook het opbergdoosje voor deze onderzetters kun je aanpassen. Zo maak je van elk detail een persoonlijk gebaar!

Cadeautjes voor de kleine VIP’s

Naast de grote VIP’s wil je natuurlijk ook broertjes en zusjes, neefjes en nichtjes bedanken om deze bijzondere dag mee te vieren. Je maakt de kids vast en zeker gelukkig met iets lekkers na het feest! De gepersonaliseerde chipswikkels of snoepzakjes zullen zeker in de smaak vallen! Een button  met de naam of foto van het feestvarken zullen ze apetrots opspelden!