Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Drinken0 producten

Geen resultaten


Winterse dranken drinken uit je favoriete mok of drinkfles

Gezellig samen met een leuke kerst mok

Allemaal samen koffie, thee of een warme chocomelk drinken met een leuke kerstfilm, daar kan iedereen toch van genieten. Dit warme drankje zal nog beter smaken in een gepersonaliseerde mok met foto. 

 

Je kan de mok kerst volledig gaan aanpassen naar jouw smaak. Maak je eigen ontwerp snel en gemakkelijk via de editor. Zo kan je je mok laten bedrukken met je favoriete foto of je kunt de mok bedrukken met een leuke kerst foto en of tekst.

 

Bij Tadaaz kan je kiezen uit 2 soorten mokken: een gewone koffie mok of een emaille mok. Een emaille mok heeft een soort glazuurlaag die dient ter extra bescherming van de tekening en heeft een mooie afwerking. Let wel op!! Deze is niet vaatwasserbestendig. Was je liever niet af met de hand dan is de gewone koffiemok iets voor jou. Deze kan je zonder problemen in de vaatwasser steken zonder dat je leuke foto’s ervan worden gewassen. 

 

Wil je dat de bedrukte mokken bij elkaar passen? Of maak je voor elk een eigen persoonlijke mok met foto kerst? Dit kan zonder problemen, je bestelt de mok per stuk met elk een eigen foto en kan ze gemakkelijk zelf ontwerpen op onze website. Vanaf nu drinken jullie samen je warme dranken uit een leuke mok.

 

Lekker glas champagne op leuke onderzetters met foto

Breng de kerstsfeer helemaal tot leven met deze leuke onderzetters voor glazen. Kies de leukste foto’s uit of ga voor de leukste kerst quotes en breng de gezellige sfeer helemaal naar de tafel. 

 

Het onderzetters set bestaat uit een set 6 stuks die je elk afzonderlijk kan gaan personaliseren. Kies de leukste foto’s bij elkaar of ga foto en tekst gaan combineren om zo jouw unieke setje te maken. Met een afmeting van 9x9 cm zijn deze ook voldoende groot op je foto en tekstje mooi te laten uitkomen.

 

Na het gebruik van de onderzetters kerst kan je deze heel eenvoudig opbergen in het meegeleverde doosje. Ook dit doosje kan je volledig gaan personaliseren waardoor deze super leuk staat op tafel.

 

Deze onderzetters zijn dus niet alleen super leuk, maar ook handig. Het helpt je om de tafel te beschermen tegen lelijke kringen of vlekken te vermijden op je tafellaken.

 

Dit is ook een super leuk en origineel geschenk om cadeau te geven aan oma en opa. Met leuke foto’s van hun kleinkinderen en leuke quotes en eventueel met hun eigen foto is dit een persoonlijk geschenkje die hun hart zal verwarmen. Hun aperitief zal nog nooit zo goed gesmaakt hebben dan met deze onderzetters. Ook al ben je niet fysiek bij hen, toch zal je hen het gevoel geven dat jullie samen een glas aan het drinken zijn op hun gezondheid.

 

Lekkere wijn in mooie houten wijnkistjes

Dit is het ultieme geschenk voor de echte wijnliefhebbers! Met deze gepersonaliseerde wijnkist kerst maak je van een standaard en typische geschenk een echte blikvanger en een uniek en persoonlijk cadeau. Vanaf kan je wijn cadeau geven op een unieke en originele manier.

 

Laat de houten wijnkisten bedrukken met een foto of kies voor één van onze gelaserde quotes. Kies je voor Happy New Year, Merry Christmas of een andere leuke quote, je kiest deze snel en eenvoudig via onze website. En na het samenstellen van de quotes met de foto’s en tekst heb je het perfecte cadeau. Maak je eigen ontwerp via de editor of voeg bij de quotes de namen toe van je gezinsleden. Je maakt het geschenk zo persoonlijk zoals je zelf wil. Je kan tot wel 3 eigen foto’s op het wijnkistje plaatsen! 

 

Door gebruik te maken van hout komt de oorsprong van de wijn en zijn warmte nog beter tot zijn recht. En nadien is het ook nog leuk om deze uit te stallen ter decoratie.

 

De wijnkist met foto heeft een afmeting van 35x10x10 cm waardoor elke standaard fles wijn er zonder problemen in past. Kies je voor een exclusieve fles of een mooie fles uit de supermarkt dankzij deze leuke verpakking komt je fles extra tot zijn recht.

 

De bedrukte wijnkist is dus het perfecte geschenk om van een standaard cadeau echt iets persoonlijks en unieks te maken.

Geef je dit cadeau aan je oma, je opa, je nonkel, je vrienden… met dit geschenk doe je iedereen een plezier mee. Pas de wijn aan naargelang de voorkeur van de persoon in kwestie en kraak de fles samen op jullie gezondheid. 

 

Want a wine a day, keeps the doctor away! 

 

Een gezonder nieuw jaar met je drinkfles met foto

Heb je als goede voornemen om meer water te drinken? Dan kan deze gepersonaliseerde drinkfles kerst je hierbij helpen. Met leuke foto’s of een leuke quote helpt de drinkbus je doel te bereiken om voldoende water te drinken.

 

Personaliseer je bidon snel en heel eenvoudig via de editor en maak je eigen ontwerp door foto en tekst toe te voegen Laat de bidon bedrukken met een leuke herinnering, een eigen foto of een motiverende quote en help jezelf je doel te bereiken. 

 

De drinkfles is gemaakt uit aluminium en maakt gebruik van een dubbelzijdige wand. Deze zorgt ervoor dat je koude dranken ijskoud blijven. Deze bidon is zeer gemakkelijk om te hervullen dankzij de grote opening en dankzij het roestvrij staal gaat deze jarenlang mee. Met een inhoud van een halve liter is deze drinkbus ideaal om mee te nemen. Drink deze 3 à 4 keer volledig leeg en je hebt je doel bereikt!

 

Heb je vrienden die wat meer zouden moeten drinken of familie dan is dit het perfecte cadeau. Ook voor mensen die vaak op verplaatsing zijn of voor tijdens het sporten is dit ideaal geschenk. Ontwerp voor elk van hen hun eigen gepersonaliseerde drinkbus en geef hen dit super origineel geschenk.

 

Je kan deze bidon voor elke gelegenheid cadeau geven zoals bv aan de meter en de peter als bedankje, maar ook voor een verjaardag, communie of geboorte is de bidon ideaal.