Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Eten

0 producten

Geen resultaten


Heerlijke kerstgerechtjes eten uit gepersonaliseerde lunchboxen, koekjestrommels en dienbladen

Huisgemaakte kerstkoekjes horen in een koekjestrommel kerst

Ben je al aan het bakken geslagen en liggen er nu al een stapel van zelfgebakken koekjes? De koekjes zullen nog nooit zo goed gesmaakt hebben dan uit je koekjestrommel met foto. Terwijl de chocolade smelt op je tong zal jij smelten bij het zien van die lieve foto op je koekjestrommel. 

 

Je kan de koekjestrommel volledig personaliseren naar je eigen ontwerp. Je kan zowel een eigen foto en tekst toevoegen. Kan je niet goed kiezen welke foto? Dan kan je er zonder problemen een leuke collage van maken.

 

Ben je toch niet zo’n keukenprinses en hou je niet van bakken? Geen probleem je kan deze koekjestrommel ook voor andere doeleinden gebruiken. Je kan er thee in bewaren, theelichtjes of gewoon gebruiken als opbergdoos. Je kan de aluminium doosjes heel eenvoudig stapelen en zijn dus ideaal om zaken in op te bergen. 

 

Deze koekjestrommel met foto is ook het perfecte geschenk om te geven aan oma en opa. Vanaf nu zullen ze extra genieten van hun koekje bij de koffie bij het zien van hun eigen kleinkinderen op de cover van de doos. 

 

Een ontbijtje op bed met dit leuke dienblad met foto

Je gasten bedienen of een zalig ontbijtje op bed? Alles wordt lekkerder en gezelliger met je eigen gepersonaliseerd dienblad kerst. 

 

Door de houten afwerking van het dienblad past deze binnen elk interieur en met de stevige kunststoffen plaat kan je zonder problemen de nodige dingen dragen. Het is een vrij groot dienblad met een afmeting van ongeveer 43x28 cm waardoor je genoeg zaken erop kan leggen en verplaatsen.

Kies je voor wat kleur of toch maar zwart wit? Maak je eigen ontwerp snel en gemakkelijk via onze editor. Je kan ook zonder problemen jouw eigen foto en teksten toevoegen. Heb je teveel leuke foto’s? Dan maak je toch gewoon een collage!

 

Je kan je dienblad ook seizoensgebonden maken, plaats er een leuke kerstwens en kerstfoto op of een leuke familiefoto in de sneeuw. De kerstsfeer hangt onmiddellijk in de lucht. 

 

Dit is ook een leuk en uniek cadeau om te geven aan oma en opa. Een leuk en persoonlijk dienblad met foto’s van al hun kleinkinderen of met de mooiste foto van gans de familie. Zo hebben zij de familie steeds voor een stukje dicht bij hen. Je hoeft enkel maar jouw foto’s toe te voegen en je hebt een super origineel cadeau. 

 

Lunchbox kerst maakt van elke maaltijd een kerstdiner

Breng de kerstsfeer naar elke maaltijd door deze leuke lunchbox. Met een leuke kerstfoto of je favoriete lyrics van een kerst jingle maakt van elke maaltijd een feestmaal. Na de lunch kan je het bakje eenvoudig in de vaatwasser steken en is hij weer klaar voor gebruik. Het deksel mag je enkel met de hand afwassen.

 

Maak jouw ontwerp via onze editor en maak je eigen lunchbox met foto waar iedereen jaloers op zal zijn Kies je voor een leuke foto, je eigen naam of een leuke quote, de mogelijkheden zijn eindeloos; Jij beslist zelf wat je op de broodtrommel plaatst. 

 

Dit is ideale geschenk voor je kleine spruit om mee te nemen naar school. Plaats er zijn naam of foto op en vanaf nu kan hij zeer gemakkelijk zijn aan de hand van zijn eigen foto weten dat hij de juiste brooddoos heeft. Nu kan hij zonder twijfel van zijn middagmaal genieten. Deze doos kan ook perfect dienen om zijn tussendoortjes in mee te geven. 


De lunchbox is ook perfect om cadeau te geven aan je man of vrouw. Plaats er een lieve quote op of de favoriete foto van jullie kinderen of huisdieren en zo zullen ze steeds bij hen zijn. 

 

Een leuke broodtrommel met naam laten bedrukken is geschikt voor alle leeftijden en maakt de lunch gezelliger en makkelijker. Je kan zonder problemen je lunch in de frigo plaatsen zonder dat iemand er mee gaat lopen.

 

De brooddoos maakt gebruik van een goede sluiting waardoor je zeer gemakkelijk en zonder zorgen de lekkerste maaltijden kan meenemen naar je werk. Perfecte manier om deze je maaltijd to go mee te nemen.

 

Een adventskalender 2020 met foto's en eigen tekst

De periode voor kerst is een magische tijd! Na de herfstvakantie wordt de klok een uurtje teruggezet en worden de avonden steeds langer én gezelliger. Zeker als de mooiste tijd van het jaar langzaam dichterbij komt. 

 

Advent is een periode van vier weken in de aanloop naar kerstmis. Vol voorbereidingen om dit heerlijke feest tot een groot succes te maken. En aftellen tot Kerstmis is extra leuk met een adventskalender chocolade: elke dag een hokje openen, een chocolaatje eruit peuteren en oppeuzelen. De Tadaaz-kalenders zijn gevuld met Belgische melkchocolade! Hmmm ... heerlijk! 

 

Verras je geliefden met een eigen gepersonaliseerde adventskalender! Het is een perfect cadeautje voor je kinderen, kleinkinderen of iemand die heel dierbaar is. Bij elk chocolaatje zullen ze even aan jou denken! Op naar 24 december..