Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Fotodecoratie

0 producten

Geen resultaten


Prachtige fotodecoratie om je wintertafereel op te leuken

Een witte kerst met deze sneeuwbollen kerst

Droom je van een witte kerst, maar wil het maar niet gaan sneeuwen? Met deze kerst sneeuwbol met foto breng je de sneeuw toch een klein beetje naar je huis.

 

Laat het sneeuwen aan de hand van deze leuke sneeuwbollen met foto. Je kan het niet alleen echt laten sneeuwen, maar je kan ook kiezen dat de foto’s overspoeld worden door liefde door het hartjes te laten regenen. 


Dankzij deze sneeuwbollen laat je je favoriete foto echt tot leven komen. En wil je er een andere foto insteken? Deze originele fotolijst maak je eenvoudig aan de onderkant open om de foto te wijzigen, je hoeft enkel nog de nieuwe foto bij te snijden en je kan het terug laten sneeuwen op je nieuwe foto. 

 

Het is ook altijd leuk om een echte vakantiefoto te gebruiken in de sneeuw of waarbij je kindje sneeuw omhoog gooit. Hierdoor krijg je een echt 3D effect en herbeleef je het moment nog intenser.

 

Een levendige foto met je gepersonaliseerde glitterframe

Geef de finishing touch aan je mooiste foto door deze te plaatsen in dit unieke fotolijst. Met het zilverkleurige glitter gaan de fonkelingen in de ogen echt beginnen schitteren. Bij het schudden van het frame dwarrelen de stukjes glitter in het rond waardoor je foto echt tot leven komt. 

 

Maak je eigen ontwerp via onze editor en laat de frame sprankelen op je kast of bureau. Je kan gaan voor een eigen foto of een leuke quote en als je eens wil veranderen kan dit zonder problemen. Aan de hand van de magnetische sluitingen kan je zeer eenvoudig de huidige foto vervangen door een nieuwe. Enkel de foto op maat snijden en je nieuwe foto staat te glinsteren in je woonkamer.

 

De glitterframe kerst geeft je foto een unieke glinstering die bijna lijkt op kerstlichtjes. Het geeft je foto een unieke look en maakt de foto compleet.

 

Breng de kerstsfeer in huis met dit mooie fotopaneel

Kies je mooiste kerstfoto of een leuke illustratie en laat deze bedrukken op onze fotopanelen kerst. Doordat de foto wordt gedrukt op een aluminium fotopaneel krijgt de foto een unieke touch die de warmte van jouw favoriete foto’s extra naar voren brengt.

 

Wil je liever een leuke quote of de lyrics van je favoriete kerst jingle omhoog hangen? Je kiest zelf wat er op het paneel komt te staan, je combineert snel en eenvoudig foto en tekst om zo je ideale plaatje te bekomen. Voeg de leukste foto toe via de editor en maak je eigen ontwerpt van je fotopaneel.

 

Bij Tadaaz kan je kiezen uit 2 verschillende formaten. Het grote formaat heeft de vorm van een vierkant en heeft een grootte van 30x30 cm. Dit formaat is ideaal om omhoog te hangen in je woonkamer. Dit kan snel en eenvoudig dankzij het meegeleverde ophangsysteem. 

Het kleinere formaat heeft een rechthoekige vorm en met een afmeting van 20x15 cm is deze beter geschikt om te plaatsen op een kast of tafel. Deze kan je eenvoudig rechtzetten door het meegeleverde staandertje. 

 

De fotopanelen kerst zijn ook het ideale geschenk om te geven aan je ouders of grootouders. Met een leuke foto van je kinderen, een eigen foto met je huisdier of met een leuke herinnering is dit een uniek en persoonlijk geschenk om cadeau te geven aan je vrienden en familie. 

 

Ook een originele fototegel is prachtig om als cadeau te geven voor kerst. In de editor voeg je gemakkelijk een eigen foto toe aan je fototegel kerst om dan hiermee iemand te verrassen!

OPGEPAST: zorg ervoor dat de afbeelding die je gebruikt van voldoende kwaliteit is. Je trekt hiervoor de foto beter met een echte camera of met een smartphone uit het duurdere segment. Je kan dit zeer eenvoudig eens checken door deze foto thuis vergroot af te drukken op het nodige formaat.