Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Kantoor

0 producten

Geen resultaten


Breng je kantoor in kerststemming met leuke cadeaus

Een muismat met foto voor lange dagen achter het scherm.

We zitten meer en meer achter de computer en zien vaak te weinig onze dierbaren. Met deze muismatten kerst kan je je dierbaren wat dichter bij je brengen tijdens het werken. 

 

Plaats een mooie foto of een motiverende quote op je muismat en je werkuren worden er onmiddellijk leuker op. De muismat met foto bedrukken gaat zeer eenvoudig. Het ontwerp van de muismat maak je snel en gemakkelijk via de editor op onze website en vervolgens versturen we je deze diezelfde of de volgende werkdag op.

 

Met een afmeting van 23x19 cm is deze ideaal om gemakkelijk op te werken. De afmeting zorgt er ook voor dat de foto of tekst mooi tot zijn recht komt. 

 

Deze muismat met foto is dan ook een leuk geschenkje voor iemand die zich vaak achter zijn bureau begeeft. Men werkt nu meer met het principe van clean desk en vrije bureaus waardoor kadertjes en foto’s niet altijd praktisch zijn. Deze persoonlijke muismat zorgt er in 1 klap voor dat je werkplekje een persoonlijke toets krijgt en is ook super praktisch om op te werken.

 

De bedrukte muismat is daarom het perfecte geschenk voor zowel mannen als vrouwen.

 

Voor ieder zijn eigen gepersonaliseerde sleutelhanger

Een lief, klein cadeautje maar met zeer veel betekenis. Een sleutelhanger met foto kan voor iemand zeer veel betekenen. Plaats je er een leuke foto van jullie samen op, een foto van jullie kindje, zijn huisdier of van iemand die hij verloren is alles is mogelijk. De sleutelhanger kan ervoor zorgen dat er een deeltje van iemand steeds dichtbij in de buurt is.

 

Via de editor kan je zeer gemakkelijk de sleutelhanger maken. Je kan kiezen voor foto en tekst, zoals een naam of een datum toe te voegen en hiermee je sleutelhanger bedrukken.

 

Dankzij de zilveren look van de sleutelhanger kerst straalt deze klasse uit en is hij tijdloos. Je kan deze sleutelhanger aan zowel mannen als vrouwen cadeau geven. Een perfect cadeau dus voor iedereen.

 

De sleutelhanger met naam of de sleutelhanger met foto kan ook het ideale geschenk zijn voor je kindje. Je kan deze hangen aan zijn boekentas of aan zijn sportgerief zodat hij onmiddellijk weet dat het van hem is. 

 

Bij Tadaaz kan je ook houten sleutelhangers bestellen. Deze zijn per set van 10 stuks te koop. Het leuke van deze hangers is dat je deze individueel kan gaan personaliseren. Zo heeft iedereen zijn unieke sleutelhanger en kan je onmiddellijk 10 personen een groot plezier doen. De bedrukte sleutelhangers zijn dus het ideale geschenk voor iedereen.

 

TIP deze zijn ook leuk als label voor aan de pakjes. Maak voor elk van de ontvangers een houten sleutelhanger met zijn eigen naam en geef je pakje een extra touch.