Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Verzorging

0 producten

Geen resultaten


Een zalig feestdiner maken in keukenschort met foto

Je bent in deze tijden echt een keukenprins of prinses. Je bakt de heerlijkste koekjes, een lekker feestdiner en een prachtige kerststronk. Het koken en bakken wordt nog een stuk leuker met deze keukenschort kerst.

 

Ontwerp je eigen schort of kies voor de keukenschort met Merry Christmas en voel je ook als een prins of prinses in de keuken. Laat de schort bedrukken met een eigen foto of een leuke quote en breng bij iedereen een glimlach op het gezicht bij het zien van je toffe schort. 

 

De keukenschort is gemaakt van 100% polyester waardoor je deze zeer gemakkelijk kan wassen. De schort met foto is dus niet alleen super handig tegen het vuil maken en gemakkelijk schoon te krijgen. Hij ziet er ook nog eens fantastisch uit.

 

Plaats een leuke foto op keukenschort en het is het ideale geschenk voor iemand die graag in de keuken staat. Plaats er hun eigen naam of eigen foto op of kies voor een foto van hun kinderen, hun huisdieren of een leuke herinnering en geef dit super origineel en leuk geschenk. Vanaf na nu staan ze te kokkerellen met hun gepersonaliseerde schort.

 

Je kan deze schort ook schenken bij andere gelegenheden zoals verjaardagen, communie… Het is een tijdloos cadeau die zowel geschikt is voor mannen als vrouwen.