Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Leuke verpakkingen voor kleine kerstcadeautjes

Kerstgeschenkjes leuk verpakken

De wereld is omgetoverd tot één groot kerst- en lichtjesfestijn. We kunnen nu eindelijk thuis ook de kerstboom zetten! En natuurlijk mogen de kerstcadeaus daaronder niet ontbreken. En vaak zijn het de kleine cadeautjes die voor het meeste plezier zorgen.

Zo pak je kerstcadeautjes origineel in

Ook de kleinste cadeautjes wil je leuk verpakken. Onze designers hebben daarom de allerleukste kleine verpakkingen in een winters jasje gestoken. Zo kun jij kleine kerstcadeautjes op originele manier geven. Wie is de gelukkige ontvanger van jouw cadeautje?

De leukste kerstcadeautjes mooi verpakt

Heb je een klein cadeautje gekocht voor lieve vrienden en familie? Pak ze leuk in met een cadeauverpakking van Tadaaz en je geeft jouw presentje een extra persoonlijke touch!

Blikken doosjes

Een rond blikken doosje is de perfecte verpakking voor een lief kerstgeschenkje. We hebben de blikjes in verschillende kleuren waarbij we zilver en goud natuurlijk top vinden tijdens de feestdagen.
Tip: Leuk om dit blikje te personaliseren met een leuke sticker of een magneet met je eigen foto!

Stoffen zakjes

Verpak je allerliefste kerstcadeautje in een stoffen zakje. Ook deze verpakking is leuk te combineren met een sticker voor een persoonlijke touch. Een cadeaukaart krijgt zo een hele andere look!

Feestelijke geschenkdoosjes

Ook een centje, een cadeaubon of een mooi juweeltje wil je leuk verpakt onder de kerstboom leggen. Een leuk geschenkdoosje is de perfecte verpakking voor jouw kleine kerstcadeautjes. Succes verzekerd!

Kerstcadeaus voor elk budget, de leukste cadeaus maak je zelf

December is een leuke maand, maar ook een hele dure! Het goede nieuws is dat een cadeau helemaal niet duur hoeft te zijn. Cadeaus die met liefde zelf gemaakt zijn kunnen nog veel leuker zijn.

Bak iets lekkers

Zelf gebakken koekjes verpakt in een leuke koekjestrommel zijn een hit bij jong en oud. Of bak die heerlijke kerststol volgens familierecept. Geef de stol (compleet met recept) cadeau en zet de traditie voort. Een mooier cadeau is bijna niet te bedenken!

Versier je cadeaus met kerstgroen

Een cadeau is zoveel leuker om te geven als het leuk verpakt is. En ook de verpakking hoeft niet duur te zijn. Je kunt echt kerstgroen gebruiken: een dennenappel in combinatie met hulst of een takje uit de kerstboom ziet er super uit. Eén wandeling in het bos, of misschien eigen tuin is al voldoende voor dit leuke resultaat.

Decoreer met kerstkoekjes

Wil jij een echte originele twist aan je verpakking? Gebruik dan kerstkoekjes! Je kunt één koekje aan een lint hangen. Of vul een papieren zakje met een paar koekjes en gebruikt deze als versiering van je kerstcadeau!

Download onze free printables

Heb jij veel cadeautjes te geven en wil je zeker weten dat het juiste cadeautje door de juiste persoon uitgepakt wordt? Je hebt geluk! Tadaaz heeft gezorgd voor de allerleukste cadeau labels. En ze zijn gratis! Download onze free printables voor een leuke persoonlijke touch aan jouw kerstcadeaus.

Kerstcadeautjes voor alle gasten

Verras met een klein cadeautje tijdens het kerstdiner

Wil jij je gasten verrassen tijdens of na het kerstdiner? Doe dit dan met een klein presentje. Een blikken doosje is de perfecte verpakking voor lekkere chocolaatjes of pepermuntjes. Wat een leuke herinnering aan jullie mooiste kerst ooit!

Kerstgeschenkjes als tafeldecoratie

Je kunt de cadeautjes natuurlijk meegeven als je gasten naar huis gaan. Maar het is nog leuker om de geschenkjes op de feesttafel te zetten. In combinatie met tafeldecoratie zoals menukaarten, servetringen en placemats krijg je een mooi, harmonieus geheel waarvan je gasten zeker onder de indruk zullen zijn.

Duurzame kerstpresentjes op het werk

Ook op het werk wordt stilgestaan bij kerst en nieuwjaar. Welk bedrijf organiseert geen kerstborrel of nieuwjaarsreceptie? Het moment om collega’s en medewerkers te verrassen met een klein cadeautje.
Duurzaamheid is belangrijk, dus wegwerpverpakkingen zijn geen optie! Ga voor een duurzame verpakking zoals een hip blikje. Leuk te personaliseren met sticker waarop het bedrijfslogo staat. Perfect om die paperclips in te bewaren toch?/

The most wonderful time of the year

Prachtige kerstdecoratie, smakelijk eten, genieten van leuk gezelschap, een mooi gedekte tafel en lieve, kleine cadeautjes zorgen voor een ultiem kerstfeest. Meer lezen? Bezoek dan zeker onze kerstblog!