Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Stickers zeeppompje

1 Producten

Een afgewerkt geheel met  de leuke stickers zeepompje

De geboorte van jullie kleine schat komt dichterbij en daarmee willen we jullie alvast van harte feliciteren. Nu het bijna zover is, kun je al eens nadenken over de geboorte traktaties. Het is fantastisch om het kraambezoek een leuk bedankje te kunnen meegeven.  

 

Een assortiment maken van je doopsuiker is een goed idee. Zo kunnen je familie en vrienden zelf kiezen wat ze graag willen. Je kan gaan voor de authentieke suikerbonen, verpakt in een leuk doosje of een duurzaam weckpotje. Maar ook is het fijn om enkele originele bedankjes aan te bieden. Zo kunnen plantjes, bellenblaas of zelfs een zeeppompje je assortiment vervolledigen. De zeeppompjes personaliseer je zelf volledig dankzij de stickers zeeppompje.

 

Je eigen gepersonaliseerde stickers zeeppompje

De stickers kun je in de online editor heel eenvoudig naar je eigen hand zetten. Je kiest eerst je favoriete ontwerp en kleur. Die kan je vaak helemaal afstemmen op je geboortekaartjes. Daarna zoek je een lettertype uit dat aansluit bij je ontwerp, om daarin de naam van je kindje te zetten. Vervolgens kan je nog één van de eerste schattige foto’s van je baby erop laten drukken. 

 

Het ontwerp is nu klaar om geplakt te worden op de zeeppompjes. Als je twijfelt over de maten, bestel dan de pompjes ook bij ons, zo komt het ongetwijfeld overeen!